Foci

2014.12.04. 20:50

Erősítés futsalban

A futsal NB I-ben szereplő Dunaferr-DF-Renalpin FC együttese igazi sztárjátékost szerződtetett, akit a tegnap esti edzés előtt mutattak be a sajtó munkatársainak.

Gróf András

Tony Iuliu Safar 1985. 04. 22-én született. Az MVFC-Berettyóújfalu csapatában kezdett futsalozni, ahol bronzérmet, majd kétszer magyar bajnoki címet is nyert. Kupagyőztes, Szuperkupa-győztes, és kétszer ezüstérmes lett. Sokszoros román válogatott, amivel kijutott az Európa-bajnokságra, ahol Horvátországban 2012-ben a hatodik helyet szerezték meg. Játszott továbbá Spanyolországban a Galdar Gran Canaria csapatában, valamint a szlovák PKP Kosice, valamint Magyarországon a Dunakeszi Kinizsi együttesében is, majd legutóbb Máltán szerepelt. A játékos azonban az átigazolási szabályok szerint csak januártól állhat a csapat rendelkezésére. A klub vezetői azonban remélik, hogy a bajnokság alapszakaszából akkor még hátralevő négy mérkőzéseken majd olyan teljesítményt nyújt, amivel segítheti a klubot remélt célja, az első hat hely valamelyikének megszerzésében.

A dunaújvárosiak következő találkozója a Dunaferr-DF-Renalpin FC Aramis SE találkozó lesz, amely december 8-án hétfő 19.30 órakor kezdődik a Dunaújváros Sportcsarnokban. A tizenharmadik forduló további mérkőzései: MVFC-Berettyóújfalu Rába ETO, Rubeola FC Csömör Újszegedi TC, 1988 Déli FC Veszprém, Pioneers VFC Swietelsky-Haladás VSE.

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!