Foci

2013.07.30. 12:12

Elképesztő összeget kér a Tottenham Bale-ért

Madrid - Spanyol sajtóértesülések szerint az angol Premier League-ben érdekelt Tottenham Hotpsur mégis hajlandó eladni a Real Madridnak Gareth Bale-t, az együttes walesi futballistáját, igaz, elképesztő összeget kér a játékosért.

MTI

Az AS című sportnapilap honlapja arról számolt be, hogy a 24 éves szélsőt - akit a szakírók és a játékostársak is megválasztottak az előző szezon legjobbjának a Premier League-ben - 98 millió euróért (29,2 milliárd forint), valamint a portugál Fábio Coentrao játékjogáért cserébe engedik el a madridiakhoz.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Floretino Pérez, a Real Madrid elnöke miképpen reagál az ajánlatra, az AS értesülései szerint ugyanakkor hamarosan pont kerülhet az ügy végére, mivel a Realnál azt szeretnék, hogy augusztus 11-ig teljes legyen a csapat kerete.

Ha ezt a csillagászati összeget hajlandó kifizetni a királyi klub, akkor Bale lehet minden idők legdrágább játékosa. Ezt a rekordot jelenleg Cristiano Ronaldo tartja, a portugál aranylabdás 2009 nyarán 94 millió euró ellenében került a Manchester Unitedtől a Real Madridba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!