felzárkóztak az éllovasokhoz

2018.03.19. 22:04

Magabiztosan nyert a Renalpin

A 2017/2018. évi futsal NB I alapszakaszának utolsó fordulójában hétfő este az FC Veszprém gárdáját látta vendégül a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese.

Gróf András

Oroszi László Krisztián a vendég veszprémi játékos elől szerzi meg a labdát Fotó: Hankusz Kálmán

Dunaferr-DUE-Renalpin – FC Veszprém 4–1 (2-1)

Dunaújváros Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Farkas Balázs, Zimonyi Péter (Kovács Gábor).

Dunaferr-DUE-Renalpin: Rigó – Fidrich, Szeghy, Pál P., Varga Cs. Csere: Cseresnyés, Reveland, Németh P., Schrancz B., Boldizsár, Fekete R., Oroszi, Csányi D. Vezetőedző: Takó Csaba.

FC Veszprém: Schmidmajer – Kellner, Püspök, Apatini, Bencsik Á. Csere: Spandler, Fehér K., Ruzicska, Boromisza, Varga Á., Bognár P. Vezetőedző: Madarász János.

Oroszi László Krisztián a vendég veszprémi játékos elől szerzi meg a labdát Fotó: Hankusz Kálmán

A mérkőzés első lehetősége Pál Patrik előtt adódott, de a vendégek kapusa hárított. A harmadik percben kettejük párharcát azonban a dunaújvárosiak támadója nyerte. Lövése védhetetlenül vágódott a veszprémi kapuba (1–0). A tizedik percben Pál Patrik az előkészítésben jeleskedett, átadását Schrancz Balázs passzolta a hálóba (2–0). A tizenhetedik percben pontos adogatást követően Bognár Péter szépített (2–1). A második játékrészt is a hazaiak kezdték jobban. Több kihagyott lehetőséget követően a huszonhatodik percben növelték az előnyüket. Fridrich Dávid cselezgetett, majd Schrancz Balázshoz passzolt, aki remek gólt szerzett (3–1).

 

Két perccel a befejezés előtt Pál Patrik hatalmas bombájával alakult ki a végeredmény (4–1). A dunaújvárosiak ezzel a győzelemmel ugyan pontszámban beérték a harmadik helyen álló Swietelsky-Haladás VSE együttesét, de rosszabb gólkülönbségük miatt negyedik helyen zárták az alapszakaszt.

A másik két hétfői összecsapás eredménye: Bőny-Szavill Consulting–MVFC-Berettyóújfalu 1–5, Aramis SE –Nyírgyulaj KSE 2–3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!