városi futsal

2018.03.16. 20:25

Dunaferr-DUE-Renalpin FC: Nem lebecsülni az ellenfelet

A futsal NB I alapszakaszának utolsó fordulójára készül a tabella negyedik helyén álló Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese. Az újvárosiak hétfőn 19 órakor az FC Veszprém gárdáját fogadják a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

Az őszi, Veszprém elleni mérkőzésen 4–3-as vereséget szenvedtünk Fotó: archív

A mérkőzés esélyesei a harminckét ponttal a táblázat negyedik helyén álló újvárosiak, hiszen eddig nyolc ponttal többet gyűjtöttek, mint az őket üldöző veszprémiek. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ősszel vendégként 4–3-as vereséget szenvedett a Dunaferr-DUE-Renalpin FC csapata a királynék városában. Ezen az összecsapáson Fekete Róbert kétszer, míg Hosszú Ádám egyszer talált a veszprémiek kapujába.

A tizennyolcadik forduló további párosításai a következők: Debreceni EAC–Swie­telsky-Haladás VSE, FTC Futsal-Fisher Klíma–Rába ETO, Bőny-Szavill Consulting–MVFC-Berettyóújfalu, Aramis SE–Nyírgyulaj KSE.

Az őszi, Veszprém elleni mérkőzésen 4–3-as vereséget szenvedtünk Fotó: archív

Ezzel a mérkőzéssel lezárul a 2017/2018. évi bajnokság első szakasza. A második szakaszban a csapatok két csoportban folytatják a küzdelmet. Az A csoportban az első szakasz 1., 4., 5., 7. és 9. helyén, a B csoportban az első szakasz 2., 3., 6., 8. és 10. helyén végzett csapatok játszanak tovább. A B csoport csapatai az első szakaszban megszerzett helyezéseik után a következő pontokat viszik a második szakaszba: Az első szakasz 2. helyén végzett csapat 6 pontot, az első szakasz 3. helyén végzett 4 pontot, a 6. helyén végzett 3 pontot, a 8. helyén végzett 2 pontot, a 10. helyén végzett 1 pontot kap. Az A és B csoportban részt vevő csapatok csoporton belül oda-vissza körmérkőzéses formában játszanak tíz fordulót. A bajnokság harmadik szakaszában a csoportok azonos helyén végzett csapatok játszanak egymással a végső helyezésekért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!