Irány Kozármisleny!

2018.03.23. 21:42

DPASE – Egy újabb kisiklás már nem fér bele

Az NB III Közép csoportjának huszadik fordulójában szombaton 15 órakor a Kozármisleny FC vendégeként lép pályára a Dunaújváros PASE Labdarúgócsapata.

Gróf András

Az első tavaszi siker reményében lép pályára a DPASE Fotó: ZsE

Az újvárosiak nem a legjobban kezdték a szezont, hiszen az eddig lejátszott két hazai összecsapáson csupán egy pontot szereztek.

Az öt pont elvesztése azzal járt, hogy a listavezető pozícióból a dobogó harmadik fokára csúsztak vissza. Igaz, a jelenleg első helyen álló Pécsi MFC előnye négy pont, de ők eggyel több mérkőzést játszottak. Szerdán éppen a Kozármisleny vendégeként nyertek 2–1-re. A második helyezett Tiszakécske pedig két ponttal előzi meg Dobos Barna együttesét. A DPASE gárdája amennyiben komolyan gondolja a feljutást, újabb kisiklást már nem engedhet meg magának.

Az első tavaszi siker reményében lép pályára a DPASE Fotó: ZsE

A papírforma alapján a mai meccsen is az újvárosiak az esélyesebbek, de ehhez sokkal fegyelmezettebb védekezésre, és hatékonyabb helyzetkihasználásra lesz szükség. A Kozármisleny FC jelenleg a bajnoki tabella tizenegyedik helyén áll. Az eddig lejátszott tizenkilenc fordulóban tizennyolc pontot szereztek, amely öt győzelem és három döntetlen eredménye.

A forduló párosítása: Szentlőrinc SE–FC Dabas, Szekszárdi UFC–Mórahalom VSE, Iváncsa KSE–Makó FC, Duna-Aszfalt TVSE–Rákosmente KSE, Hódmezővásárhelyi FC–SZEOL SC, Vecsési FC–Budapest Honvéd FC II, Paksi FC II–Pécsi MFC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!