Foci

2012.08.25. 06:14

A trabzoni bravúr után jöhet a Haladás elleni rangadó

Székesfehérvár - Bravúros teljesítménnyel ért el gól nélküli döntetlent a Videoton labdarúgó-csapata csütörtökön, a Trabzonspor elleni Európa Liga-mérkőzésen. Megállás nincs, vasárnap, 18.30-tól a Haladás lesz az ellenfél a Sóstói Stadionban.

Bobory Balázs

- A legfontosabb az volt a csütörtöki mérkőzésen, hogy azokat a területeket, amelyeken veszélyes lehetett volna ránk a Trabzonspor, lezárjuk előlük. Ezt a csapat nagyon fegyelmezett játékkal meg is oldotta. Egy nagyon fontos ellenfél és egy kitűnő csapat ellen játszottunk olyan jól, hogy a mérkőzést követően az ő szurkolóik is megtapsolták teljesítményünket - értékelt a vidi.hu-nak Paulo Sousa, a Trabzonspor elleni 0-0 után.

A lényeget össze is foglalta a portugál mester, hiszen együttese taktikailag egyértelműen ellenfele fölé nőtt és ha a kontrák egyikéből gólt szerez, akkor még nagyobb eséllyel várhatná  a jövő heti, fehérvári visszavágót.

- Nem dőlünk hátra, folytatjuk azt a kemény munkát, ami eddig is jellemző volt ránk. Képesek vagyunk arra, hogy Székesfehérváron kiharcoljuk a továbbjutást, és ezzel megvalósítsuk az egyik legnagyobb álmunkat, vagyis azt, hogy bejussunk az Európa Liga csoportkörébe - mondta a klub honlapjának Marco Caneira, a Vidi belső védője.

Ha már a visszavágó szóba került, a klub szeretné megkönnyíteni a Székesfehérvár vonzáskörzetében élő drukkerek hazajutását a Trabzon elleni visszavágó után, ezért előzetes igényfelmérést végez, hogy mely településekről mekkora létszámban vennék igénybe a különbuszokat a szurkolók. Akit érdekel a lehetőség, az [email protected] e-mail-címre írhat. A felmérés még nem garancia az utazás biztosítására.

A visszavágóig még van teendője a csapatnak, rögtön vasárnap a Haladás elleni rangadó, amelyre lapunkban meghirdetett játékon résztvevő olvasóink közül az alábbiak nyertek meccsbelépőt: Kamocsa Rita, Balogh Ivett, Mezei József, Szabó Károly, Kálmán Balázs, Varga Tamás, Maróti Zsófia, Göde István, Pap Róbert, Szabó István, Jakubik István, Borsos Balázs, Balló Tamás, Galler Jánosné, Zelovics Dóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!