Foci

2015.10.02. 18:36

A másodosztály élén álló baracsi együttes ezúttal Nagykarácsonyba látogat

Dunaújváros – A Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok hétvégi kilencedik fordulójában több rangadót is rendeznek.

Gróf András

A Viszló Trans első osztály szombati játéknapján a listavezető Velence otthonába látogat a Mezőfalva együttese. A mezőfalviak az elmúlt héten hazai pályán gólzáporos győzelmet arattak a Bicske ellen. Most azonban sokkal nehezebb dolguk lesz. A tópartiak az eddigi nyolc mérkőzésükből hetet megnyertek, csupán a címvédő Iváncsa pályáján kaptak ki. Különösen a támadójátékuk kiemelkedő, hiszen eddig összesen harminchét alkalommal találtak az ellenfelek hálójába. A fentiek ismeretében nagy meglepetés lenne még a pontszerzés is a Mezőfalva csapatától.

Tóth Norbert a baracsiak kapusa akcióban Kisláng ellen. Fotó: Ady Géza

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában a körzetünkhöz tartozó együttesek vasárnap lépnek pályára. Az elmúlt héten a baracsiak hazai környezetben legyőzték az addig szintén hibátlan Kisláng együttesét, így átvették a vezetést a bajnoki tabellán. Igaz, ehhez kellett az is, hogy az Aba-Sárvíz kikapjon a Sárszentmiklós második számú gárdájától. Három pontos előnyük megtartása csak figyelem kérdése lehet Nagykarácsonyban. A Rácalmás az előző fordulóban megszerezte első győzelmét. Ezúttal a Nagylókot fogadják, de biztosan sokkal nehezebb dolguk lesz. Az őszi szezon mérkőzésein erősen botladozó adonyiaktól bravúr lenne a pontszerzés az eddig szintén nem veretes produkcióval dicsekedő Káloz otthonában. Az egyre reménytelenebb helyzetbe sodródó kulcsiak Enyingre utaznak.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában minden összecsapást vasárnap rendeznek. A Mezőfalva második csapata a bajnoki táblázatot vezető Cece együttesét fogadja. Az utolsó előtti Perkátához látogat a szintén egy ponttal rendelkező, de jobb gólkülönbségének köszönhetően egy hellyel előttük álló Sárszentágota. A dobogó harmadik fokán tanyázó Nagyvenyim gárdája az Iváncsa II-Beloiannisz együtteséhez utazik. Ebben a körben a Kisapostag együttese lesz szabadnapos.

Mindhárom osztályban 15 órakor kezdődnek a mérkőzések.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!