Foci

2015.10.25. 18:58

A hosszabbításban egyenlített a DPASE

Dunaújváros - A Merkantil Bank Liga NB II tizenegyedik fordulójában szombaton csak a hosszabbításban szerzett góllal tudott egy pontot itthon tartani a DPASE labdarúgócsapata.

Gallai András

Dunaújváros PASE - Soroksár

1-1 (0-0)

Dunaújváros Stadion, 300 néző. Vezette: Böcskei Balázs (Kovács II G., Vígh-Tarsonyi).

Dunaújváros PASE: Szűcs - Lorentz (Sóron a 72. p.), Gengeliczki, Koszó - Villám, Jakab, Petneházi, Melczer, Czár Magasföldi, Eppel. Vezetőedző: Artner Tamás.

Soroksár: Holczer - Fülöp, Gyepes, Valencsik, Gohér - Kapacina, Korozmán (Kákonyi az 53. p.), Huszák, Gárdos - Pál (Peszmeg a 65. p.), Zsivoczky-Pandel (Tóbiás a 83. p.). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.

A mély talajon nagy helyzettel nyitottak a hazaiak. A második percben azonban Magasföldi hat méterről fölé bombázott. Az első játékrészben a soroksáriak elsősorban védekeztek, amivel az újvárosiak nem igazán tudtak mit kezdeni. Az első félóra végén Czár egyéni akciót követően veszélyeztette Holczer kapuját. A szünetig jelentős mezőnyfölényben játszottak a hazaiak, de nem sikerült bevenni a vendégek kapuját.

A második félidő elején Jakab tizennyolc méterről lőtte fölé a labdát. Nem sokkal később Eppel ziccerben nem találta el a labdát, majd a kapu mellé gurított. A folytatásban Magasföldi remek labdáját Eppel nem tudta értékesíteni. A vendégek azonban az egyetlen épkézláb akciójukból betaláltak. A hatvanhetedik percben egy védelmi megingást követően Kákonyi lőtt a bal alsó sarokba (0-1). Nem sokkal később Eppel közelről csúsztatott mellé. A hosszabbításban a kapufáról lecsorgó labdát Koszó lőtte a hálóba (1-1).

Artner Tamás: - Amit felépítettünk az utóbbi hetekben, azt ma sikerült lerombolnunk. Az első félidőben eldönthettük volna a találkozót, és a második játékrészben is kimaradtak a ziccerek. Kaptunk egy szerencsétlen gólt, amit elkerülhettünk volna. Viszont ami pozitív, hogy végig küzdöttünk, és döntetlenre hoztuk a mérkőzést. De az összkép alapján csalódott vagyok, hiszen a hazai mérkőzéseket kötelező megnyerni.

Lucsánszky Tamás: - A zsebünkben volt a három pont, de hoztunk egy rossz döntést és elkapkodtuk a végét. Meg kell tanulni a csapatnak nyerni. Ez a mérkőzés a miénk volt. Nem adtunk sok lehetőséget az Újvárosnak, szervezetten, jól játszottunk, így sajnálom ezt a két pontot.

A tizenegyedik forduló további eredményei: Budaörs - Szigetszentmiklós 2-0, Vác FC Kisvárda 1-1, BFC Siófok - Szolnoki MÁV FC 0-0, Balmazújváros - Szeged-2011 0-1, Soproni VSE - FC Csákvár 4-1, Mezőkövesd - FC Ajka 2-2, Gyirmót FC Győr - Zalaegerszegi TE 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!