Foci

2015.11.13. 11:09

Megyei I-II.: A címvédő Mezőfalván - Baracson a százszázalékos teljesítmény megőrzése a cél

Dunaújváros – Ezen a hétvégén az utolsó őszi fordulót játsszák a csapatok a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első, és másodosztályában.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban vasárnap lép pályára a Mezőfalva együttese. A múlt héten nem sikerült pontot szerezniük a Martonvásár otthonában, és a papírforma alapján most sincs rá sok esélyük, hiszen a címvédő, és listavezető Iváncsát fogadják. A vendégek eddig egy mérkőzés kivételével minden találkozójukat megnyerték, és ahhoz, hogy a bajnoki tabella élén teleljenek, mindenképpen szükségük lenne erre a három pontra is. A mezőfalviaknak viszont nem ez lesz az idei utolsó fellépésük, hiszen az első fordulóból elhalasztott Szár elleni idegenbeli találkozójukat a jövő héten rendezik meg Bicskén.

A fehér mezes Tamon Jánostól gólokat várnak az adonyiak. Fotó: Ady Géza

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában a körzetünkhöz tartozó csapatok vasárnap játszanak. A rácalmásiak az előző heti bravúros idegenbeli győzelmet követően ezúttal a Szabadegyháza gárdáját fogadják. A pontszerzéshez hasonló erényeket kellene csillogtatniuk, mint az előző fordulóban a Sárszentmiklós II pályáján. Az már biztos, hogy az őszi idény bajnoka a Baracs együttese lesz, akik eddigi hibátlan teljesítményüknek köszönhetően négy pont előnnyel állnak a bajnoki táblázat élén. Az Aba-Sárvíz elleni hazai összecsapáson csupán az a tét, hogy zsinórban a tizenötödik mérkőzésükön is győztesen hagyják el a küzdőteret. A múlt héten Nagylókon rezgett a léc, hiszen csak két perccel a lefújás előtt szerezték meg a győztes találatot. Az adonyiak igen gyengén kezdték az idényt, de az utóbbi időszakban megtáltosodtak. Az előző három találkozójukat megnyerték, így elkerültek a kiesési zónából. Az előzőkörben hazai pályán hatalmas küzdelemben, 4-0-ra verték az élcsapatnak számító Kislángot. Az elmúlt hetek teljesítménye alapján vasárnap már esélyesként utazhatnak Nagykarácsonyba. Az utolsó helyen szerénykedő kulcsi együttes a záró fordulóban az utolsó előtti Soponya vendégeként szerezheti meg idei első pontjait.

Minden összecsapás 13 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!