A Mezőfalva rangadóra készül a Sárosd ellen

2018.04.05. 21:55

A baracsi csapat hazai pályán talán pontot szerezhet

Ezen a hét végén számos rang­adót játszanak a Fejér megyei labdarúgó-bajnokságokban. Mindhárom osztályban sorsdöntő összecsapásokat játszanak az együttesek.

Gróf András

A 3-as számú Balázs Sándor kétszer is betalált a keményen küzdő Polgárdinak az első fordulóban. Most is hasonló teljesítményt vár tőle a szakvezetés Fotó: Horváth László

A Viszló Trans első osztály tizennyolcadik fordulójában szombaton lép pályára Mezőfalva gárdája. Az előző körben gólzáporos meccsen három pontot szerző mezőfalviak Sárosdon játszanak szomszédvári rangadót. A két jó formában lévő csapat találkozója nagy csatát ígér. A sereghajtó, a tavasszal pont nélküli Baracs másnap a Martonvásár együttesét fogadja. A házigazdák hazai környezetben általában megnehezítik ellenfeleik számára a pontszerzést, de csak ritkán tudják megakadályozni azt. A forduló további párosításai a következők: Sárbogárd–Mór, Tordas–Ercsi Kinizsi, Bicske–Ikarus-Maroshegy, Enying–Lajoskomárom, Polgárdi–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő.

A 3-as számú Balázs Sándor kétszer is betalált a keményen küzdő
Polgárdinak az első fordulóban. Most is hasonló teljesítményt vár
tőle a szakvezetés Fotó: Horváth László

A másodosztály Agárdi Termál csoportjának huszonkettedik fordulójában minden találkozót vasárnap rendeznek. Az egyre kilátástalanabb helyzetben lévő rácalmásiak ezúttal a Pusztaszabolcsot fogadják. A két csapat között huszonhat pont a különbség a vendégek javára, ami valószínű, hogy a forduló után tovább nő majd. Az idei szezonban a középmezőny biztos tagjának számít a Nagykarácsony, akik a Vajtát fogadva gyarapíthatják a pontjaik számát. A rapszodikusan szereplő adonyiak számára kellemetlen ellenfél lesz hazai környezetben a bajnoki dobogó második fokán álló Szabadegyháza. A forduló további párosításai a következők: Káloz–LMSK Cobra, Kisláng-Telmex–Kápolnásnyék, Sárbogárd II–Bes­nyő-Iváncsa II, MPF Rác­keresztúr–Flavus Velence, Aba-Sárvíz–Seregélyes.

A harmadosztály Horfer Serleg csoport tizenhatodik fordulójának szombati mérkőzései: Lajoskomárom II–Előszállás, Kisapostag–Dég. A vasárnapi program a következő: Nagyvenyim– ulcs, Cece– Perkáta, Nagylók–Alap, Mezőszilas–Sárszentágota.

Minden mérkőzés kezdési időpontja: 16.30 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!