Foci

2015.09.18. 13:49

Esélyes hazaiak - Csákvár ellen játszik a Dunaújváros PASE

Dunaújváros - Szeptember 19-én este 19 órakor hazai környezetben az FC Csákvár együttese ellen lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

A Merkantil Bank Liga NB II hetedik fordulójában csupán második alkalommal lép pályára hazai közönség előtt az újvárosi alakulat. A gárda az eddigi hat fordulóban hét pontot gyűjtött, amelyből hármat az egyetlen hazai találkozón szerzett. Az első osztályból való kiesést követően alaposan kicserélődött a játékoskeret, de a bajnokság kezdete óta is jelentős változások történtek. Elég, ha csak összehasonlítjuk a siófoki nyitó mérkőzés, valamint a legutóbbi szolnoki találkozó kezdő tizenegyét. Csupán négy olyan labdarúgót találunk, akik mind a két névsorban szerepelnek. A kapuban Szűcs Lajos, a védelemben Czár Richárd, a középpályán Petneházi Márk és a támadósorban Havasi Dániel. Mivel az átigazolási időszak lezárult, így az őszt már biztosan ezzel a kerettel játssza végig a csapat. A szakvezetés célja, hogy minél hamarabb összeálljon az a csapat, amely a legeredményesebben teljesít. A labdarúgás aranyszabálya, a győztes csapaton ne változtass elv. Egyszerűen csak győzniük kell az újvárosiaknak. Hat forduló után ugyan két ponttal többet gyűjtött a Csákvár, ám az aktuális forma szerint a sárga-kékek állnak rosszabbul. Az Aqvital FC az utolsó három fordulóban vereséget szenvedett, míg a DPASE négy pontot szerzett. Legutóbb például a feljutásra pályázó Szolnok otthonában ért el döntetlent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!