Foci

2015.02.23. 17:30

Remekül szolgálta a csapatok felkészülését ez a sorozat

Dunaújváros - A megyei labdarúgócsapatok számára kiírt téli műfüves bajnokság dunaújvárosi helyszínén vasárnap lejátszották a helyosztókat. A 11-12. helyekért kiírt Seregélyes Mezőszilas találkozó elmaradt.

Gróf András

Mezőfalva – Sárszentmiklós 2-3 (0-0)

Vezette: Szabó János (Koczka, Nagy T.).

Mezőfalva: Papp Z. (Papp M.) – Váradi (Balogh I.), Sági R. (Begán), Benczik (Jeney), Boros, Biró, Mekota, Rabijász D., Cséplő, Bozóki, Bartus. Vezetőedző: Masinka László.

Góllövő: Sági R. (55. p.), Bartus (73. p.), illetve Nagy Á. (50. p.), Bezerédi (62. p.), Majláth (77. p.).

Aba-Sárvíz – Lajoskomárom 2-2 (2-2)

Büntetőkkel 8-9

Vezette: Nagy Károly (Krajcsovics, Czagány).

Góllövő: Tóth R. (19. p.), Nyitrai (23. p.), illetve Balogh M. (24. és 36. p.).

Kiállítva: Bogár (Lajoskomárom).

Dunaújváros PASE II – Ercsi Kinizsi 5-1 (1-1)

Vezette: Lak Balázs (Csáki, Polgár).

Dunaújváros PASE II: Moldován – Palkó (Szili Z.), Szabó Cs. (Dorogi V.), Salamon, Pekker, Szauter, Cziklin, Fridrich (Dudás I.), Harsányi, Sziládi R., Nagy R. Vezetőedző: Bakos Zsolt.

Góllövő: Szauter (28. p.), Salamon (53. p.), Sziládi (57. p.), Harsányi (76. p.), Nagy R. (77. p.), illetve Szabó Cs. (öngól a 22. p.).

Baracs – Nagylók 2-7 (1-2)

Vezette: Nagy Károly (Csáki, Nagy M.).

Baracs: Tóth N. – Hepp, Prókai, Szurma P., Éliás, Sebestyén, Orbán, Rezes, Mészáros S., Meggyes, Idei. Vezetőedző: Fink Viktor.

Góllövő: Prókai (17. p.), Rezes (80. p.), illetve Killer M. (9. és 49. p.), Killer P. (13. és 39. p.), Fodor Sz. (54. p.), Molnár T. (71. p.), Kovács Z. (75. p.).

Kiállítva: Idei (Baracs).

Pusztaszabolcs – Nagykarácsony 4-0 (2-0)

Vezette: Géringer Zoltán (Hegedűs, Ördög).

Nagykarácsony: Fekete – Nyúl (Bódi), Lengyel, Petrovics (Harasztia), Jámbor (Kovács G.), Buglyó, Simon Zs., Pap I. (Ágoston), Tábi (Szabó M.), Felföldi (Gál), Wadolowski (Brogyányi). Vezetőedző: Mergl István.

Góllövő: Balogh Z. (15. p.), Bakos G. (20. és 72. p.), Kovács B. (80. p.).

A dunaújvárosi helyszín végeredménye: 1. Dunaújváros PASE II, 2. Ercsi Kinizsi, 3. Nagylók, 4. Baracs, 5. Lajoskomárom, 6. Aba-Sárvíz, 7. Sárszentmiklós, 8. Mezőfalva, 9. Pusztaszabolcs, 10. Nagykarácsony, 11-12. Seregélyes, Mezőszilas.

Befejeződött a megyei csapatok számára kiírt téli műfüves bajnokság, amely jól szolgálta az együttesek felkészülését a tavaszi nyitányra. Dunaújvárosban tizenkét klub két hatos csoportban küzdött egymással. Az „A" csoportban pontveszteség nélkül végzett az első helyen a Dunaújváros PASE második számú együttese. A „B" jelű hatosban már szorosabban versenyben dőlt el az elsőség. Végül pontegyenlőség alakult ki az első két helyen, de jobb gólkülönbségének köszönhetően az Ercsi Kinizsi megelőzte a Nagylókot.

A finálé első félidejében még tartották magukat az ercsiek, de a félidőben hatot cseréltek, ami után fölénybe került a DPASE II. Az újvárosi fiatalok a második játékrészben meggyőző fölénybe kerültek, és teljesen megérdemelten szerezték meg az elsőséget. Ezen a helyszínen kívül még Móron és Csákváron rendeztek hasonló rendszerben téli műfüves tornákat. A csapatok tetszését elnyerte ez a kezdeményezés, így valószínű, hogy a jövőre is a rendezés mellett dönt a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér megyei Igazgatósága.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!