Foci

2014.08.29. 19:35

Az FMLSZ szankcionálta a sportszerűtlen magatartást

Székesfehérvár - A héten üléseztek, és meghozták aktuális döntéseiket a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség Verseny-, Fellebbviteli-, és Fegyelmi Bizottsága.

Ferencz Balázs

Az Aqvital-Publo Megyei III. osztályú bajnokság 2. fordulójában a Baracska–Dinnyés bajnoki mérkőzés félbeszakadt. A Versenybizottság a mérkőzés három pontját a pályán elért eredménnyel, 3-0 gólkülönbséggel a Dinnyés csapata javára ítélte. Az Osz-Car Megyei II. o. bajnokság 1. fordulójában a Pátka–Iszkaszentgyörgy bajnoki mérkőzés elmaradt. A mérkőzés 3 pontját 3-0 gólkülönbséggel a Versenybizottság a Pátka csapata javára ítélte.

Bozai Attila (b) mint edző, három hónapos eltiltást kapott. Fotó: Koppán Viktor

Hamis játékos szerepeltetésének kísérlete miatt Orbán Tibort az Isztimér csapatvezetőjét kettő hónapra eltiltotta a Fegyelmi Bizottság minden sportvezetői feladat ellátásától. A büntetés végrehajtása azonban tíz hónap próbaidőre felfüggesztve. Vida Zoltán az Isztimér játékosának a büntetését 14 hónapra súlyosbították, ami azt jelenti, hogy a játékos 2014. április 24-ig labdarúgó mérkőzésektől eltiltva.

Bozai Attila, a Szabadegyháza edzője, az Aba–Szabadegyháza megyei II. o. mérkőzés játékvezetőjével szemben tanúsított rendkívül sportszerűtlen magatartása miatt három hónapra az edzői feladatok ellátásától eltiltva. Horváth Zoltán, a Mór edzője, a PFC II–Mór megyei I. o. mérkőzés játékvezetőjével szemben tanúsított sportszerűtlen magatartása miatt kettő hónapra az edzői feladatok ellátásától eltiltva. A büntetés végrehajtása azonban hat hónap próbaidőre felfüggesztve.

Kocsis Jenő, a Pusztavám felnőtt csapatának edzője a Pákozd–Pusztavám megyei II. o. mérkőzés játékvezetőjével és asszisztensével szemben tanúsított sportszerűtlen magatartása miatt kettő hónapra az edzői feladatok ellátásától eltiltva. A büntetés végrehajtása azonban nyolc hónap próbaidőre felfüggesztve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!