Foci

2010.06.16. 07:55

Tippeljen a foci vb meccseire!

Alig várja, hogy behűtött sörrel a kézben élvezze a foci vb meccseit? On-line tippjátékunk révén még arra is lesz lehetősége, hogy a gyöngyöző hűsítőt megnyerje, de más értékes ajándékok is gazdára várnak.

Dunaújvárosi Hírlap

 

Temérdek nyeremény várja azokat, akik kiadónk online tippjátékán részt vesznek. Játékosainknak nem kell mást tenniük, mint regisztrálni és megjósolni a vb-meccsek kimenetelét. A helyesen tippelő játékosok az adott kimenetelhez tartozó pontokat kapják meg, a legtöbb egységet elérő felhasználónk lesz a végső nyertes.

Online oldalainkon ingyenes játszható tippjáték kizárólag regisztrációhoz kötött, tétet a játékosok részéről nem igényel. 

A vb-meccseket fordulókra bontottuk, hogy izgalmasabb legyen a játék, így egy-egy kör nyertesei is értékes ajándékot kapnak. A selejtezőkből 12, a nyolcad- és negyeddöntőkből még egy-egy "etapot" állítottunk össze. Ennek a 14 körnek a legjobban tippelője ajándékot kap. Technikai okok miatt az elődöntők és döntő is külön fordulóként szerepel, azonban ezekért már nem jár külön díj, de az összesített versenybe természetesen beleszámítanak.

A díjak:

Összesített verseny:

1. helyezett: X-box játékkonzol
2. helyezett: 20 ezer forintos ajándékutalvány
3. helyezett: 10 ezer forintos ajándékutalvány
4-10. helyezett: két belépőjegy a balatonfüredi Annagóra Aquaparkba

Heti nyertesek (1-14. forduló):

Két belépőjegy a balatonfüredi Annagóra Aquaparkba

Különdíjak a legjobb megyei játékosoknak (Vas, Zala, Veszprém, Fejér):

2 tálca Becks sör

Pontazonosság esetén (mind az összesített, mind a fordulónként játékban), a korábban regisztráló játékosunk nyer. A nyertesek nyereményeiket a hozzájuk legközelebbi szerkesztőségi irodában veheti át.

Regisztrálni itt lehet. Az adatok megadása után az oldalra belépve a Játékaim menüpont alatt felvenni a vb tippjátékot a felhasználó profiljába. Utána a tippelés menüpontra kattintva jelennek az elérhető fordulók, a tippeket a meghatározott zárásig lehet leadni és módosítani a kimenetel melletti gomb megnyomásával.

A forduló és az összesített verseny állása a toplisták menüpontban kérhető le.

Belépés: itt!

Lezártuk az első három forduló vb-tippjátékunkban, a heti nyertesek az Annagora Aquapark belépőit nyerték. A győztesekkel kiadónk felveszi a kapcsolatot és értesíti őket arról, hol vehetik a nyereményeket. (A kiírás értelmében pontazonosság esetén a korábban regisztrált játékos kapja a díjat.)

1. forduló:

 

1.

geigerrozsi

10.65

 

2. forduló

 

1.

Dávid86

11.30

 

3. forduló

1.

fricikutya

12.30

 

A fordulókban elért pontokat alábbi linken nézhetik meg játékosaink.

 

Az összetett verseny állása:

http://tippjatek.vasnepe.hu/" target="_blank"cgi-bin/tippjatek/jatek.cgi?modul=jatek/top" target="_blank"

 

A heti fordulók toplistája:

 

http://tippjatek.vasnepe.hu/" target="_blank"cgi-bin/tippjatek/jatek.cgi?modul=jatek/top" target="_blank"2

 

Játékosaink az alábbi címen tudnak belépni az oldalra:

http://tippjatek.vasnepe.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!