Bajban a franciák

2022.12.13. 14:30

Több játékos is megsérült a címvédőnél

A katari labdarúgó-világbajnokságon a Marokkó ellen készülő Franciaország válogatottjánál a hétfői edzésen ketten nem álltak Didier Deschamps rendelkezésére.

origo

Doha, 2022. november 29. Didier Deschamps francia szövetségi kapitány egy dohai sajtóértekezleten 2022. november 29-én. Franciaország másnap Tunézia ellen játszik a katari labdarúgó-világbajnokság D csoportjában. MTI/AP/Christophe Ena

Fotó: Christophe Ena

Dayot Upamecano torokfájdalmak, az Anglia ellen gólt szerző Aurélien Tchouaméni pedig vádlisérülés miatt hagyta ki a címvédő hétfő esti edzését a Jassim Bin Hamad Stadionban.

A szerdai elődöntőre készülő franciák közül így csak 22-en vettek részt a tréningen, ám a L'Équipe információi szerint közülük 
Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé, Raphaël Varane és Theo Hernández is labda nélkül edzett.

Franciaország két győzelemmel és egy vereséggel csoportelsőként jutott az egyenes kieséses szakaszba, ahol Lengyelországot és Angliát is búcsúztatták, így már csak Marokkó áll a címvédő útjába, hogy négy év elteltével ismét bejusson a világbajnoki döntőbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!