Sajtóhír

2022.12.08. 13:30

Sterling visszatérhet Katarba

Csatlakozna az angol labdarúgó-válogatott keretéhez Raheem Sterling, aki nemrégiben azért hagyta el Katart, mert hazautazott, ugyanis betörtek az otthonába – tudta meg a Telegraph. A támadó akár már a franciák elleni negyeddöntőben kaphat néhány percnyi játéklehetőséget.

nso.hu

al-Hor, 2022. november 25. Az angol Raheem Sterling (k) az amerikai Haji Wright (b) és Tyler Adams között rúgja el a labdát a katari labdarúgó-világbajnokság B csoportjának második fordulójában játszott Anglia-Egyesült Államok mérkõzésen az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. november 25-én. MTI/AP/Ebrahim Noroozi

Fotó: Ebrahim Noroozi

A 27 esztendős Raheem Sterling azért kapott pihenőidőt az angol szakmai stábtól, hogy együtt lehessen a családjával, miután annak tagjait fegyveres betörés érte az otthonukban. Kedden még arról lehetett olvasni, hogy Sterling továbbra is félti szeretteit, ezért inkább otthon marad a katari torna hátralévő részében is.

Sterling az első két csoportmérkőzésen a kezdőcsapatban kapott helyet Gareth Southgate-től, így a szövetségi kapitány szinte biztosan számítana rá továbbjutás esetén. Arra ugyan van némi esély, hogy pályára lépjen a franciák elleni negyeddöntőben, de a kezdőcsapatba kerülése valószínűtlen a forrás szerint.

A 2022-es katari FIFA-világbajnokság további hírei:    

https://www.duol.hu/rovat/foci-vb-2022    

Tippeljen ön is:    

https://www.duol.hu/foci-vb-2022/2022/11/ki-nyeri-a-katari-2022-es-labdarugo-vilagbajnoksagot-szavazzon    

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!