Készül a döntőre

2022.12.16. 15:30

Messi elővigyázatosságból külön edzett a társaitól, de a döntőn játszani fog

Lionel Messi a társaktól külön rehabilitációs jellegű gyakorlatokat végzett az argentin válogatott csütörtöki edzésén.

teol.hu

A nap végén is diadalmasan emeli kezét a magasba az "albiceleste" ikonja?

Fotó: MTI/AP/LaPresse/Fabio Ferrari

A hétszeres aranylabdásnak egyébként rendbe jött korábbi, bal combizmával kapcsolatos problémája és készen áll, hogy összecsapjon PSG-s klubtársával, a franciák vezérével, Kylian Mbappéval.

Az argentinoknál ott lehet a döntőn a horvátok elleni elődöntőt sárga lapos eltiltás miatt kihagyó Marcos Acuna és Gonzalo Montiel. Az ausztrálok elleni nyolcaddöntőn megsérült Alejandro „Papu” Gómez rehabilitációja bár rendben halad, egyelőre kérdéses a játéka a vasárnapi finálén.

A clarin.com internetes oldal szerint az argentin játékosoknál remek a légkör, s egy esküt is tettek a labdarúgók, hogy mindent megtesznek, hogy megnyerjék Messi utolsó világbajnoki mérkőzését.

Az argentinok edzésének azonban két különleges vendége is volt, hiszen az egy éve visszavonult Sergio Agüero és a tornát sérülés miatt kihagyó Villarreal-játékos Giovani Lo Celso is meglátogatta Scaloniékat, ráadásul úgy, mintha a keret tagjai lennének.

Az Argentína–Franciaország világbajnoki döntő vasárnap 16 órakor kezdődik (tv: M4 Sport)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!