Katar 2022

2022.12.21. 07:30

Közösségi média: itt is csúcson Messi

MTI

Buenos Aires, 2022. december 20. Lionel Messi argentin csapatkapitány kezében a bajnoki trófeával, miután a válogatott játékosaival megérkezett a Buenos Aires-i Ezeiza repülőtérre 2022. december 20-án. Argentína két nappal korábban 4-2-re győzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban. MTI/EPA/EFE/Raul Martinez

Fotó: Raul Martinez

Rekordot döntött az Instagram közösségi oldalon Lionel Messi, a friss világbajnok argentin labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. A 35 éves sztár vasárnap egy olyan fotót tett közzé, amelyen a vb-trófeával a kezében ünnepel, és kedd délelőttig 56,2 millió lájkot kapott. Ezzel megelőzte az eddigi csúcstartó „világrekorder tojás” című bejegyzést, amely 2019. január 4-én került fel az Instagramra bevallottan azzal a céllal, hogy világcsúcsot javítson. A tyúktojásra eddig 55,9 millió kedvelés érkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!