Tettlegességig fajultak az indulatok

2022.11.24. 19:08

Messit szidák a mexikói szurkolók, amit az argentinok nem hagytak szó nélkül

Óriási a feszültség a mexikói és argentin válogatott szurkolói között, hiszen válogatottak győzelem nélkül néznek majd egymással farkasszemet.

A Mexikó-Argentína meccs döntő lesz mindkét csapat számára, hiszen a dél-amerikaiak egy vereséggel szinte bizonyosan elbúcsúznának már a csoportkörben, míg az elmúlt hét világbajnokságon egyaránt nyolcaddöntőig jutó mexikóiaknak szintén nem a saját kezében lenne a sorsuk argentin siker esetén.

A torna helyszínén már három nappal a szombat esti meccs előtt érződött az idegesség, legalábbis a szurkolók között, ugyanis egy, a közösségi oldalakon keringő videó szerint a két tábor összeverekedett.

Az egész jelentsort a mexikóiak indították el, akik elsősorban Lionel Messire mondtak sértő dolgokat. Az argentinok ezzel ugyan először próbáltak nem törődni, a provokáció miatt azonban többen dührohamot kaptak – ekkor kezdődött el egymás sorozatos megütése és rugdosása.

Bár hivatalos jelentés nincs, az bizonyos, hogy több ember is megsérült a verekedésben. A Loszaíli Nemzeti Stadionba 80 ezer nézőt várnak a szervezők a magyar idő szerint szombaton 20 órakor kezdődő találkozóra.

Forrás

A 2022-es katari FIFA-világbajnokság további hírei: 

https://www.duol.hu/rovat/foci-vb-2022 

Tippeljen ön is: 

https://www.duol.hu/foci-vb-2022/2022/11/ki-nyeri-a-katari-2022-es-labdarugo-vilagbajnoksagot-szavazzon


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!