Borbás Gergely

2022.11.29. 11:30

A gyengébbeknek szurkol a vb-n

Borbás Gergely évekig volt a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapatának játékosa, majd játékosedzője, később csak trénere. Volt a felnőtteknél vezetőedző, másodedző, és irányította a DAB utánpótlását is. A jégkorong mellett a futball is nagy szerelme, nem véletlen, hogy évekig volt a Kulcs megyei harmadosztályú labdarúgócsapatának a középpályása.

Agárdy Csaba

Borbás Gergely a Kulcs labdarúgócsapatában egy korábbi mérkőzés előtt

Fotó: Laczkó Izabella

Mondhatnánk azt is, hivatalból követi a katari világbajnokságot, de ez nem igaz. 
– Nincs vb-hangulatom, ennek nem csak az az oka, hogy itthon decemberben nem lehet világbajnokságot nézni, azt haverokkal, egy teraszon sörrel a kézben lehet. Az is lényeges, hokiszezon van, ezért nem érek rá meccseket nézni – mondta Borbás, aki jelenleg a Ferencváros juniorcsapatának edzője és a dunaújvárosi Worm Angels Andersen-ligás együttesének játékosa. 
– A magyar válogatott és a külföldiek közül az olaszok sincsenek ott a vb-n, ezért nincs kinek szurkolnom. Azt szeretném, ha nem esélyes csapat nyerne, hanem meglepetés születne. Ha nézni tudom valamelyik találkozót, akkor mindig a gyengébbnek tartottnak drukkolok. Ami viszont zavar: a politikát, vagy a kül- vagy a bel- vagy a sportpolitikát valaki mindig belekeveri az eseményekbe, pedig nem illik oda. 

A 2022-es katari FIFA-világbajnokság további hírei:  

https://www.duol.hu/rovat/foci-vb-2022  

Tippeljen ön is:  

https://www.duol.hu/foci-vb-2022/2022/11/ki-nyeri-a-katari-2022-es-labdarugo-vilagbajnoksagot-szavazzon  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!