Eddigi mérleg

2022.11.26. 22:48

A C és D csoportban is lejátszották a második fordulót

A 2022-es katari világbajnokság szombati játéknapján az C és D csoport második fordulójában találkoztak a csapatok, íme pillanatnyi állás.

duol.hu

Doha, 2022. november 26. A francia Raphael Varane (b) a katari labdarúgó-világbajnokság D csoportjának második fordulójában játszott Franciaország-Dánia mérkõzésen a dohai 974 Stadionban 2022. november 26-án. MTI/EPA/Tolga Bozoglu

Fotó: MTI/EPA/Tolga Bozoglu

Argentína megkönnyebbülhet, kapott gól és nagyobb mexikói helyzet nélkül lehozta ezt a rendkívül fontos mérkőzést, és három ponttal a birtokában várja a záró csoportfellépést. Javítottak a szaúdiaktól elszenvedett 2–1-es vereség után, de még csak az első lépést tették meg, a továbbjutást a lengyelek elleni záró találkozón kell kiharcolniuk. 

 

A francia válogatott annak tudatában várhatja a harmadik csoportkörben a Tunézia elleni mérkőzést, hogy már biztosan továbbjutott. Ami Tunéziát illeti, egy ponttal és szerzett gól nélkül várhatja a csoport zárókörét, a nyolcaddöntőbe jutási esélye minimális. 

 

A 2022-es katari FIFA-világbajnokság további hírei:  

https://www.duol.hu/rovat/foci-vb-2022  

Tippeljen ön is:  

https://www.duol.hu/foci-vb-2022/2022/11/ki-nyeri-a-katari-2022-es-labdarugo-vilagbajnoksagot-szavazzon  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!