Foci-Eb 2021

2021.06.15. 09:08

Ekkor indul a szurkolói menet a Puskás Arénába – minden fontos infó egy helyen

Kedd este 18 órától Magyarország Portugáliával csap össze a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjának nyitó mérkőzésén, a Puskás Arénában. A mérkőzésre egy közös szurkolói vonulás részeseként is eljuthat – összegyűjtöttünk minden fontos információt a stadionba való eljutásról és a belépésről.

 

Érdemes lesz kilátogatni a Hősök terére kedd kora délután: a magyar válogatott szervezett szurkolói tábora, a Carpathian Brigade 13 órától már gyülekezőt tart, majd legkésőbb 15 órakor útnak indulnak a drukkerek a Puskás Arénába a Stefánia út felé. Várhatóan rengetegen vesznek részt a vonuláson, így már a portugálok elleni mérkőzés előtt garantálva lesz a remek hangulat.

A Hősök terét a legkönnyebben az M1-es metróval közelítheti meg, amely sűrű összeköttetést ad a helyszínre a Belváros, illetve Zugló és több külső kerület irányából is.

Amennyiben egyből a stadionhoz utazna a mérkőzést megelőzően, lehetőleg gyalogosan, vagy a közösségi közlekedést használva (például metróval, villamossal, vagy vonattal) tegye ezt meg, mivel a Puskás Aréna környékén rendkívül korlátozott a parkolóhelyek száma. Ha az utazásához mindenképpen szükséges az autó használata, érdemes azt a város egy távolabbi részén kijelölt parkolóban letennie és onnan a BKK-járataival folytatni az útját.

Fontos, hogy minél hamarabb szerezze be védettségi karszalagját és hogy a megfelelő időpontban érkezzen a stadionhoz. További információkat a Puskás Aréna megközelítéséről, a beléptetésről és a mérkőzés alatti előírásokról IDE KATTINTVA OLVASHAT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!