Foci-Eb 2020

2021.06.14. 11:04

Budapestre, a Marriott Hotelbe érkeznek a franciák

A világbajnoki címvédő francia labdarúgó-válogatott szerdán utazik Münchenből a magyar fővárosba, és a Hidegkuti Nándor Stadionban edz, mielőtt a Puskás Arénában szombaton összecsap Magyarországgal.

Forrás: AFP

Habár a korábbi híradások arról szóltak, hogy a francia labdarúgó-válogatott a gárdonyi Vital Hotel Nautisban száll meg magyarországi tartózkodásakor, a csapat hivatalos programterve szerint az Európa-bajnokság csoportmérkőzései alatt csak június 19. és június 22. között tartózkodik a Velencei-tó partján Didier Deschamps együttese.

A világbajnoki címvédő kedden Münchenben játssza első csoportmérkőzését Németország ellen, és szerda kora délután még a Bayern München edzőközpontjában tréningezik, mielőtt Budapestre venné az irányt. Kylian Mbappé és társai az éjszakát már a Duna partján fekvő Marriott Hotelben töltik, és ott is maradnak a szombati, Puskás Arénában rendezett Magyarország elleni mérkőzésig, miközben csütörtökön a Hidegkuti Nándor Stadionban edzenek.

Gárdonyban június 19–22. között tartózkodik a csapat, ami azt jelenti, hogy a június 23-án, Portugália ellen esedékes harmadik csoportmérkőzés előtt egy nappal ismét visszatér a Marriott Hotelbe.

A kontinensviadal kieséses szakaszára, attól függően hányadik helyen végeznek a csoportban, több terve is van a franciáknak. Ha megnyerik vagy továbbjutást érő harmadik helyen végeznek, a mérkőzés előtti napig ismét Gárdonyban készülnek, és onnan utaznak tovább az összecsapás helyszínére, míg a második hely elérése esetén előbb hazatérnek a Clairefontaine edzőközpontba, és onnan veszik Londonba az irányt.

EURÓPA-BAJNOKSÁG

F-CSOPORT (BUDAPEST, MÜNCHEN)

Június 15., kedd, 18.00

Budapest

Magyarország–Portugália

Június 15., kedd, 21.00

München

Franciaország–Németország

Június 19., szombat, 15.00

Budapest

Magyarország–Franciaország

Június 19., szombat, 18.00

München

Portugália–Németország

Június 23., szerda, 21.00

Budapest

Portugália–Franciaország

Június 23., szerda, 21.00

München

Németország–Magyarország

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!