Bulivan

2008.09.11. 08:24

Nem csak zenét, humort is kapunk

Zenei fesztiválra nyilván a hallható dolgokért megyünk , de két koncert közé beiktathatunk némi szövegeset is.

duol.hu

Bár a zenei színpadok (szám szerint öt) három napon keresztül délutántól éjszakáig kínálnak együtteseket, hazai és távolabbi pályákról, ha valaki a véletlen folytán belecsömörlik egy időre a zenébe (bár ezt nem tudjuk elképzelni), akár szövegesbe is átmehet, a J„ger bárba ugyanis mindennapra népszerű stand-up komikusokat hívtak a hely szervezői, s arról is gondoskodtak, hogy a nagyszínpadi átszerelések koncertjárók számára unalmas üresjárataiban  a világot jelentő deszkákat elirigyelők  megmutathassák, mit tudnak, vagy inkább, hogy mire képesek... 

Lesz ugyanis karaoke, mégpedig a nagyszínpadi átszerelések alatt, itt lehet kiereszteni a torkokban rekedt fáradt gőzt és némi dallamot is, hogy aztán némiképp rátermettebbek kapjanak mikrofont a kezükbe és szórakoztassák a nézőket, valami humorosabbal. Csütörtökön (11-én) Badár Sándor, pénteken Bödőcs Tibor, szombaton Kőhalmi Tibor izgatja a rekeszizmokat (mindhárom  esemény 18.30-kor kezdődik), aztán lehet menni tombolni újra, bár a bárban maradók az első két nap éjjelén helyben is megtehetik ezt, a dj-k segítségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!