Bulivan

2008.09.11. 15:15

Fezen: sátor, pörkölt, játszótér

A Fezen első napján, kapunyitás után elkezdett benépesülni a Bregyó hátsó traktusa, ahol az árnyas fák alatt sátrakat verhetnek az ifjak. Egy kedves és kedélyes, urakból álló társaság rutinosan a gumiburkolatú hinták alá ereszkedik le, két sátracskát állítanak alig öt perc alatt.

duol.hu


Egyikőjük, Lengyel Erik ősfezenező, a legelső fesztiváltól itt van, bár akkor mér Beatrice-rajongó apukája nyakában pillegve élvezte végig a rockerek dübörgését, de a tavalyi fesztivál is nagyon bejött neki. 

A nádasdladányi fiatalember igazi zenerajongó, saját death-metal bandájukkal decemberben kihoznak egy demot és készülnek életük első koncertjére is. 
- Nekem a Fezen a nyaralás, egész nyáron melóztam - teszi hozzá Erik, aki, ha két év múlva végez a Gorsium zeneiskolában, dobtanár lesz.
A területen egy másik sátorban négy hatalmas bográcsban rotyogó marhapörköltet, mögöttük pedig egy szomorú szemű lányt és egy kitikkadt fiút találtunk, akik elárulták, estére mindenkinek lesz meleg étel, aki megveszi...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!