Bulivan

2008.09.12. 07:30

Eddig a legnagyobb

Most ért véget a Fezen történetének valószínűleg legtöbb rajongót vonzó koncertje. A Tankcsapda látványos pirotechnikai elemekkel is készült a bulira, és a nagyszínpad új helyszíne, a Bregyó köz focipályája beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

duol.hu

Messziről saccolva valószínűleg történelmet írtak Lukácsék, ennyi ember egy szabadtéri koncerten még nem nagyon volt Székesfehérváron. Amúgy a koncert a megszokott, rekedtes Tankcsapdás volt, tulajdonképpen semmi meglepetéssel, csak az Anima Sound System zörejei zavartak néha bele a koncertbe, Az est legprofibb és leglátványosabb színpadtechnikáját hozták Lukácsék, akik "beültették a lányokat a fiúk ölébe", és úgy tűnik, a rockandroll rugója még mindig mozgatja őket.

Tizenegy felé ért véget a koncert, aztán hirtelen nagyon sokan megindultak a kapuk felé. Ez két dolgot jelenthet: vagy nagyaon sokan csak a Tankcspdáért jöttek el, vagy tisztában vannak azzal, hogy a zajongást éjfélkor végleg abba kell hagyni. Ez utóbbi erősen kétséges, így marad az első verzió.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!