őrülten szeretik egymást

2018.01.04. 10:24

Ellen Page összeházasodott barátnőjével

Ellen Page, a Juno Oscar-jelölt színésznője összeházasodott táncos-koreográfus barátnőjével, Emma Portnerrel – közölte szerdán a people.com celebportál.

Ellen Page and girlfriend Emma Portner attend the LADP (Los Angeles Dance Project) annual gala and unveiling of new company space at the LADP new home in Los Angeles, on October 7, 2017. / AFP PHOTO / CHRIS DELMAS

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Chris Delmas

„Nem tudom elinni, hogy ezt a rendkívüli nőt a feleségemnek nevezhetem” – írta szerdán az Instagarmjára egy közös fotó kíséretében az Eredet, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai és az Egyenesen át 30 éves sztárja.

A kanadai származású Portner ugyancsak a fényképmegosztó közösségi platformon jegyezte fel: „Ellen Page, szeretlek”. A portálra egy olyan képet is feltettek, amelyen egymáshoz érő karikagyűrűs kezük látható.

Page nyáron kezdett közös fotókat posztolni barátnőjével. A 3 éves kora óta táncoló

Portner, akinek saját tánciskolája van, Justin Bieber Life is Worth Living című videoklipjét koreografálta, továbbá a londoni West Enden is koreografált már egy musicalt, számos közös táncos videón is szerepel Page-dzsel.

A színésznő 2014-ben egy emberi jogi kampányban állt a nyilvánosság elé melegként. A hallgatóság állva tapsolta meg beszédét, amelyben hangsúlyozta: abban a reményben comingoutolt, hogy ezzel segíthet másokon, akik szexuális identitásukkal küzdenek.

Borítókép: Ellen Page és Emma Portner Los Angelesben.

AFP PHOTO / Chris Delmas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!