vízálló

2017.11.28. 11:50

Tetkó nélkül tartós szemöldök? Igen, van megoldás

A szemöldök formája, mérete, színe nagyban meghatározza arcvonásainkat. Aki elégedetlen vele, sokszor végzetes lépésre szánja el magát, amit aztán nem könnyű orvosolni, de lehet!

Miután a tartós smink elképesztő divat lett, sokan szájkontúrt csináltatnak, a bátrabbak a szemhéjukat dobják fel tetovált tuscsíkkal, de a szemöldök-tetoválással kezdődött az egész.

Egyre újabb és újabb módszerekkel dolgoznak a mesterek, de igazán természetes hatást csak csillagászati összegért érhetünk el.

De mi van akkor, ha a szemöldöktetkót megbánjuk?

Először is szóba jöhet a lézeres eltávolítás, majd a ricinusolajos kenegetés, hogy a sajátunk – legalábbis, ha nem tetéztük azzal a dolgot, hogy még a szőrszálakat is tartós epilálásra ítéltük – elkezdjen visszanőni.

Ha eredetileg elég sűrű volt, jó esélyünk van, hogy ez pár hónapon belül meg is történik, azonban sokan azért tetováltatnak, mert ritka vagy éppen alig van szemöldökük.

Akik ódzkodnak ettől, azoknak ajánljuk az egy hétig tartó szemöldökfilcet, de ha épp nem kapni, vízálló tussal is festhetünk magunknak egyet, azaz inkább kettőt.

Persze a puding próbája az evés, így mi is kipróbáltuk: a vízálló szemhéjtus – pár száz forint -, tökéletesen működött, a sminklemosónak és a hosszas dörgölésnek is ellenállt.

 

Címkék#szemöldök

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!