látványos tökdekoráció

2019.10.26. 18:00

Településük címerét faragta ki az előszállási család

Szabó Gábor és gyermeke, Fruzsina az előszállási Árpád Fejedelem Általános Iskola tökfaragó versenyére szerettek volna valami egyedi faragványt készíteni.

duol.hu

Fruzsina minden vasárnap ministrál a templomban, ezért, katolikus család lévén nem tartják meg a Halloweent, de a tökfaragás nagyon jó buli. Ehhez egyedi témát kellett kitalálniuk. Gábor feleségén, Ildikón olyan póló volt, ami Előszállás címerét mintázta, ami felkeltette a negyedikes Fruzsina figyelmét.

- Faragd ezt ki Apa, ez olyan szép! – Mondta Fruzsina lelkesen.

Bár Gábor mindent elkészít a lányának amit szeretne, legyen az homokozó, babaház, vagy hinta, ez azért nehéz feladatnak tűnt. Tudjuk, hogy milyen leleményes a magyar ember, főleg, ha az egy szem kincséről, a lányáról van szó. Gábor ráhúzta a pólót a tökre, átrajzolta a mintát és már neki is állt faragni. Az eredmény pedig szemet gyönyörködtető lett. Nem hiába, ugyanis szívét, lelkét beleadta a faragványba.

Az iskola még nem hirdetett eredményt, de nem is a győzelem a fontos, hanem az, hogy tudjuk a családi szeretet mindennél fontosabb és minden problémát megold, legyen az tökfaragás, vagy egyéb nehéznek tűnő feladat.

Ildikó, Gábor és Fruzsina, egy szép család
Fotó: amatőr
Az elkészült faragvány Előszállás címerével
Csodaszép lett a végeredmény

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában