Mindenki megtalálja a neki valót

2019.11.17. 08:22

Találkozni hívják a társasjátékok rajongóit

Négyszázötven asztalon 80 játékmester segítségével több mint ezer magyar és külföldi játékot lehet kipróbálni a Társasjátékok ünnepén, amelyet november 23-án és 24-én tartanak a budapesti Lurdy Házban.

Forrás: Shutterstock

A családoknak, felnőtteknek és gyerekeknek szóló társasjátékok országos fesztiválján több játékkiadó és -forgalmazó, társasjátékos szervezet, egyesület, klub, társasjátékos szórakozóhely képviselteti magát – közölték a szervezők.

November 23-án és 24-én kilenc teremben lesz lehetősége a résztvevőknek kipróbálni több mint ezer magyar és külföldi logikai, stratégiai, party, családi és gyerektársasjátékot. A rendezvényen társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társasjáték között,

segítenek megtalálni mindenki számára a neki való játékot.

Az eseményen új és díjazott társasjátékok mellett a fejlesztői teremben az érdeklődők kipróbálhatják a még fejlesztés alatt álló társasjátékokat is, így bepillantást nyerhetnek a társasjáték-alkotás kulisszatitkaiba.

A program keretén belül versenyt is rendeznek a szervezők – írták a tájékoztatóban.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!