A Béke város napja lesz elsején, vasárnap

2019.08.29. 12:00

Színvonalas és szórakoztató programokat kínálnak helyi fellépőkkel és Szandi koncertjével

Évekre visszanyúló hagyománya van a Béke városrészben az ősz elejére szervezett városrészi napnak. Idén sem szakítják meg a sorozatot: szeptember 1-jén, vasárnap a Béke városrészi Március 15. téren várják az érdeklődőket színvonalas és szórakoztató programokkal.

körmendi Erzsébet

A színpadon elsőként a Vesley-DaCapo iskola növendékeinek műsorát láthatják a résztvevők 10 órától, majd a Hantosi Táncegyüttes mutatja be repertoárját.

Cserna Gábor polgármesteri köszöntőjét 10 óra 50 perctől hallhatják.

Az Aranyudvar zenekar interaktív műsora 11 órakor kezdődik, amit Alizetics-torna követ Évával. Kora délután BMX-bemutató, dinóshow szerepel a kínálatban, majd 15 órától ismét a Wesley-DaCapo diákjai lépnek színpadra, illetve egy órával később Szandi koncertje zárja a színpadi műsorkínálatot.

Tavaly is szeptemberben volt a Béke városrészi nap. A bohócot imádták a gyerekek Fotó: archív/Zsedrovits Enikő

Ahogyan az szokás, kísérő programok is lesznek a rendezvényen. A gyermekeknek különféle elfoglaltságot kínálnak a szervezők, például: légvárak, trambulin, állatsimogató, kézi hajtású kosaras körhinta, arcfestés, mesebusz várja a kicsiket. A vendéglátás terén a grill ételeket, pizzákat, kürtős kalácsot, vattacukrot, jégkását, fagylaltot ajánlják.

A Béke városrészi napra várják az érdeklődőket a rendezvény házigazdái: Palkovics Katalin és Mészáros László, a Fidesz képviselőjelöltjei, valamint a térség két önkormányzati képviselője, Sztankovics László és Hingyi László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában