Gyönyörűen komponált műsor

2020.01.11. 11:00

Szalagavató volt a Hildben

A rendezvényt január 10-én, tegnap este tartották a Szabó Magda református iskola ebédlőjében.

Török Tímea

Fotó: LI

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Hild József Szakgimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola diákjai számára is megkezdődött a középiskolás éveiket lezáró folyamat, ami majd a ballagással, végül pedig a záróvizsgákkal, érettségikkel ér véget.

A gálára gyönyörűen megkomponált műsorral készültek. Méltó kezdésnek bizonyult négy végzős pár látványos bécsi keringője, majd Berkesi Renáta verselését hallgathatta meg a közönség. Ezt követte Anda József és a diákokból álló zenekar előadásában a Kell még egy szó című dal, majd Bús Csaba és osztályának jelenete. A hildes tánckar fergeteges kánkánja után Radics Péter verselése következett, végül a Mienk a múlt című musicalrészlet zárta az ünnepély műsorblokkját.

A szalagavatón Kolics Gábor igazgató mondott megható beszédet. Kiemelte, hogy azért is büszke a végzősökre, mert manapság kevesen vállalják az iskolában elsajátítható kétkezi, alkotó munkát.

Ezt követően az öt utolsó éves osztály diákjainak feltűzték a jelképes szalagot. Az esemény zárásaként Oláh Alex gyönyörű dalát hallgathatták meg a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában