Zarándoknap az édesapákért

2019.08.15. 15:00

Spirituális élmény, teljesítmény, természetszeretet, bizalom

A Mária Út Egyesület szervezésében környékünkön is megrendezik az 1úton elnevezésű zarándoklatot, amelyet idén az édesapák tiszteletére hirdettek meg.

duol.hu

Fotó: DEX-user

E napon együtt mozdul az egész Kárpát-medence közössége a Mária Út teljes szakaszán. A résztvevők augusztus 24-én több helyszínről indulva teljesíthetik a távot, vagy annak egy részét. A résztvevők Dunaújvárosból 7.30-kor indulnak az óvárosi római katolikus templomtól, s Rácalmáson át, a Salamon-kút érintésével jutnak el Kulcsra 12 kilométeres gyaloglás után. Adonyból 9 órakor kel útra a menet a Czigler-tónál lévő Mária-ponttól, s 7 kilométeres túra várja a résztvevőket. Rácalmásról 9.45-kor indulnak el a zarándoklat résztvevői. A kulcsi keresztnél (Arany János utca) szerény agapéval egybekötött beszélgetés lesz az édesapák családban betöltött szerepének fontosságáról, s ekkor lesz a gyermekrajzpályázat eredményhirdetése is. (Rossz idő esetén a beszélgetést a kulcsi faluházban tartják meg.) További információ kérhető Moró Piroskától, a 30/448-1248-as számon, illetve a [email protected] e-mail-címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!