folyamatosan frissítjük

2019.07.15. 13:00

Ilyen volt az idei Rockmaraton – beszámolók, galériák – minden egy helyen

Egy helyen közöljük az összes Rockmaratonnal kapcsolatos hírt, galériát. Ne maradj le semmiről!

duol.hu

20190708 Rock Maraton Duanújváros Szalki-sziget ZsE DH Megnyílt a 2019-es Rockmarton fesztivál Dunaújvárosban

Frissítés: 07.22.

Múlt hétfőn már csak az emléke maradt meg az összességében huszonkilencedik, egyébként pedig az ötödik olyan Rockmaratonnak, aminek Dunaújváros biztosítja a helyszínt. Varga Zoltán operatív szervezővel beszélgettünk arról, hogy sikerült idén az ország legnagyobb rockfesztiválja.

 

 

Rockházasság metálos módra – teljes cikk

 

Frissítés – 07. 14. 11:50

 

Frissítés – 07. 13. 13:15

 

Frissítés – 07. 12. 14:50

 

Frissítés – 07.12 – 13.00

 

Frissítés – 07.12 – 12.00 Félidejéhez érkezett a Rockmaraton – Varga Zoltán értékelt

Frissítés – (07.11) 20:15

Családias hardcore-parádé és folk mulatás volt a szerdai menü

Szerdán tekintélyes tömeg hömpölygött a szigeten, ami valószínűleg mainstream zenekaroknak volt köszönhető.

Frissítés – (07.11) 16:30

 

Frissítés – (07.11) 14:30

 

Frissítés- (07.10) 20:00

Szinte már borítékolni lehet, hogy rekorder évet könyvelhet el idén a kisjubileumot ünneplő Rockmaraton Fesztivál. Ha nem lenne elég egyszerűen rátekinteni a színpadok előtti tömeges csoportosulásokra – ami már a keddi nyitónapon is a hét végi csúcsrajáratás látványát idézte –, akkor érdemes rápillantani a hivatalos közösségi oldalra, ahol a szervezők már kedden azt tették közzé, hogy bérletet már egyáltalán – sem online, sem a helyszínen – nem lehet vásárolni, közel 100 százalékban elfogytak már a szombati napijegyek is. Tehát már a nyitáskor teljes gőzzel dübörgött a metálhadtest a szigeten.

Frissítés – (07.10) 16:45

 

Frissítés – (07.10) 14:15

 

Frissítés – (07.10) 13.00

 

Sok mindent lehet mondani a Rock­maraton közönségére, de azt semmiképpen sem, hogy a fesztivál hete kizárólag ivásból és hörgésre pogózásból áll. A tájékozatlanok legalábbis főleg ezt gondolják, a valóság viszont az, hogy amíg le nem száll az est és fel nem csendülnek az első riffek, addig egy csomó értékes programlehetőség várja a ­rockereket az Off-Rock tanyán és a Supersonic sátorban egyaránt. Képünkön éppen megvívnak egymással a srácok, persze szigorúan csak szivacsos karddal, de egy kis reggeli tornának stílusosabb program nem is kell.


Az Intercisa Légió minden évben készít egy zászlót a zenekari fellépőknek, amelyet próbálnak feljuttatni a színpadra is. Külön öröm, ha ez dedikálva kerül vissza hozzájuk.

A Rockmaratonra készített zászlók közül az első a szervezők felé sikeresen célba ért! Az Intercisa Légió számára nagyon fontos ez az esemény és úgy gondolták, hogy megajándékozzuk őket abból az alkalomból, hogy ötödik éve Dunaújvárosban tartják a Rockmaratont.

Fotó: Bozó Gyula

Frissítés – (07.09) Kedd délelőtt galéria

 

FRISSÍTÉS – (7.09) Újabb galériák készültek

 

FRISSÍTÉS – (7.09) 10.00A helyi bandákkal indult a lightos nulladik nap. Szó szerint dübörög az 5. dunaújvárosi Rockmaraton, a Szalki-sziget feketébe öltözött, és már a kora délutáni órákban elkeltek a legjobb sátorhelyek.

FRISSÍTÉS – (7.09) 07.00Már a nulladik nap is tömeget vonzott a Rockmaratonon. A tegnap délelőtt tíz órai kapunyitás előtt úgy nézett ki a Szigeti út, hogy egy teljes sávot elzárva a halászcsárdáig ért a várakozó sor vége.

Hétfőn kezdődött az ötödik dunaújvárosi Rockmaraton. Tíz órakor megnyíltak a kapuk és elfoglalták a helyüket a fesztiválozó vendégek. A rockvonat is begördült a dunaújvárosi vasútállomásra, ahol már jó hangulat fogadta az érkezőket.

Az egyik fesztiválozó elmondása szerint jó ez a Rockmaraton Sound! :D

Lapozd végig a képeket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában