Sikeres és népszerű

2019.06.28. 10:00

Remek szabadidős elfoglaltság

Zárta kapuit a Faluház vakációs tábora, ahol a kreatív foglalkozások mellett jutott idő sportra, játékra és érdekesebbnél érdekesebb programokra is.

Horváth László

Valamit nagyon eltaláltak Baracson, mert olyan szabad­idős nyári elfoglaltságot kínálnak a gyerekeknek, amelyért még a vízpart közelsége sem hiányzik a kánikulában. A hatodik éve életre hívott nyárindító tábor mára olyan népszerű, hogy minden meghirdetett alkalommal a túljelentkezés gondjával kell küzdenie a szervezőknek. A programról Miskolczi Ildikó művelődésszervező és egyben táborvezető adott lapunknak információt:

– Huszonhat gyereknek volt lehetősége részt venni a hagyományos kézműves táborunkon. Reggeltől késő délutánig többszöri étkezést biztosítva, öt napon át nyújtottunk különféle játék-, kreatív vagy éppen ismeretterjesztő programokat. A megszokott kézműves foglalkozásokban nagy hangsúlyt kapott az újrahasznosítható hulladékok felhasználása is, így a játék és szórakozás mellett még környezettudatos praktikákat is elsajátíthattak a diákok.

A tűzoltó gyakorlat is nagyon tetszett a gyerekeknek Fotó: amatőr

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában