csodaszép csúcsautó

2017.11.28. 15:33

Porsche 911 Carrera GTS – Ezt mindenki kipróbálná (videó)

Kevés sportautómárka mondhatja el magáról, hogy autóit világszerte napi használatra veszik, tulajdonosaik pedig akkor is versenyzőnek érezhetik magukat a kormány mögött, ha csak egy tárgyalásra tartanak.

A 911-es széles választékát újabb modellel bővítette a Porsche, a pálya- és hétköznapokon is helytálló GTS-sel.

Kevés sportautómárka mondhatja el magáról, hogy autóit világszerte napi használatra veszik, tulajdonosaik pedig akkor is versenyzőnek érezhetik magukat a kormány mögött, ha csak egy tárgyalásra tartanak.

A Porsche renoméját a hamisítatlan stílus és a kivételes minőség mellett az utcai használatra is alkalmas technika adja, hiszen lehet bármilyen nagy teljesítményű, egy Porsche még avatatlan kezekben sem halálos fegyver – írja az automotor.hu. Nem véletlen, hogy a stuttgarti márka csaknem olyan széles kínálatot tart fenn, mint a Mercedes vagy a BMW.

A kupé mellett Cabriolet és Targa karosszériával is választható a GTS-kivitel. Minden különösebb önmegtartóztatás nélkül, finoman kezelhető, óvatos hozzáállásunkat kifinomultsággal hálálja meg, csak a 125 literes első csomagtartó az akadálya, hogy a háztartás első autójaként használjuk bevásárlásra vagy utazásra.

Atmoszférája dugóban állva is magával ragadó, az arányai, a méretei, az utastere, maga a farmotoros felépítése a hátulról hallható motorhanggal különlegessé tesznek minden egyes métert. Ezért is tapsolták vissza a rajongók a 70-es években már elavultnak ítélt 911-est, a mérnökök pedig ezért tesznek meg mindent, hogy stresszmentesen élvezhessük az autózást.

Hátsókerékhajtás esetén is az összkerekes változat 40 mm-rel szélesebb hátsó nyomtávját kapja

A lehetőség pedig már a közepesen erős változatban is adott az élményautózáshoz. Sport+ módban előhívhatjuk a hathengeres motor, a váltó, a futómű és úgy általában az egész autó rejtett tartalékait, és Porschéhoz méltó módon élvezhetjük a kanyarokat, miközben az autó azt érezteti, kiválóan uraljuk, pedig elsősorban a hardver és a szoftver mesteri összjátéka teszi biztonságossá a játékot.

Bár a bemutatón szintén kipróbálható, 580 lóerős Turbo S még többet hoz ki közúti versenyautó énjéből, nem csak a tudása, 25 948 526 Ft-os felára is ijesztő.

Címkék#porsche

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!