Pályázat

2021.06.10. 18:00

Összegyűjti a járvány leghumánusabb történeteit a Médiaunió Alapítvány

A Médiaunió Alapítvány szeretné összegyűjteni és bemutatni a koronavírus-járvány pozitív tanulságait, a családok összetartását, az emberek egymást segítő viselkedését, a társadalmi szolidaritást, ezért pályázatot hirdet a legszebb, leghumánusabb történetek összegyűjtésére, amelyek közül néhányból kisfilmet is forgat.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

„A világjárvány Magyarország lakosságának életét is átalakította, és sok családot ért veszteség. Sokan voltak azonban, akik példamutatásukkal és kitartásukkal a legnehezebb időszakban is erőt adtak családjuknak, szeretteiknek”

– közölte az alapítvány csütörtökön az MTI-vel.

A pályázatokat a Felemelőtörténetek.hu oldalon lehet elküldeni szöveges fájlok, fotók, videólinkek feltöltésével, az oldalon található adatlap kitöltésével.

A szervezet szeretné emellett bemutatni azokat a sikeres kezdeményezéseket és programokat, amelyek az elmúlt hónapokban segítették a közösségeket és a családokat.

A pályázatokat július 31-éig várják; a kiválasztott történetek alapján készített kisfilmeket ősszel sugározzák majd országos és regionális televíziók.

A kampány első kisfilmje a Médiaunió YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán is megtekinthető – áll a közleményben.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!