VÉGZETES POÉN

2019.12.06. 08:00

Nagylóki tragédia: senki sem érti hogyan történhetett

V. Varga József kollégánk a tragédia helyszínre látogatott. Riportjából kiderül nagy űrt hagyott a végzetes kocsmai tréfa. A nagylókiak sem értik, hogyan történhetett az emberéletet követelő italozás.

Varga József

Ködös, csípős az idő, ahogy Sárbogárdról a település felé autózom Kislók felől a kertek alatt. Vigasztalan, mint ahogy a falubeliek is. Egyfajta szomorúság tükröződik az arcokon. Az utcán, a házon. És a szomorúság különös ürességet támaszt az emberben.

Nem érti senki a történteket, a tréfa kegyetlenre sikeredett. Amint arról beszámoltunk, egy férfi holttestét találták meg Nagylókon november 29- én hajnalban. A nyomozás eddigi adatai szerint három férfi egy szórakozóhelyen italozott, amikor a teraszon felfigyeltek az ittas, alvó férfira. Először a hátára raktak egy felfordított széket, mivel ezt jó „tréfának” gondolták, majd szigetelőszalaggal szorosan a magatehetetlen embert körbetekerték, és magára hagyták a hidegben. A férfi az éjszaka során próbálta magát kiszabadítani, de az öszszekötözött székkel együtt felborult, és a hideg kövön kihűlt. A 30, a 32 és a 37 éves nagylóki férfiakat a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói gondatlan emberölés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A találgatások sokfélék, a nagylókiak mécsessel emlékeznek F.: VV

Senki nem vette észre a megkötözött férfit

A fejleményekről szerdán feltett kérdésünkre a következőket válaszolta a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata: Az eljárás a bizonyítékok teljes körű összegyűjtése érdekében folyamatban van, ezért a rendőrség az ügy jelen szakaszában további tájékoztatást nem ad. A találgatások sokfélék, és nem fér a nagylókiak fejébe, hogy senki sem vette észre a megkötözött embert a kocsma teraszán. Többen állítják: a napvilágot látott „ferdítések” csak ártanak az ügy tisztázásának, illetve a falunak.

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Borzasztó ami történt…

A település polgármestere nem kívánt nyilatkozni érdeklődésünkre, így azt sem tudtuk meg, hogy az egyik gyanúsított valóban tagja-e az önkormányzat képviselő-testületének. A buszmegállóban várakozó hölgy útba igazítást ad, és a fejét csóválja: Borzasztó, ami történt…

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában