Közel másfél millió forint

2019.11.18. 07:00

Monstre gálaműsorral gyűjtöttek az óvodáknak

Felállva tapsolt a közönség a Dunaújvárosi Óvoda szombat esti, több mint háromórás gálaműsora után a Bartók nagytermében. A kitűzött célt elérték, komoly összeg gyűlt össze a játszóudvarok eszközeinek fejlesztésére és az állatasszisztált terápia bevezetésére.

Balla Tibor

Fotó: LI

Közel húsz műsorszám gyűlt össze az önkéntes felajánlásoknak köszönhetően, így állt össze a monstre gálaműsor. Az Eszterlánc tag­óvoda ovisainak nyitó száma után Pintér Tamás, Dunaújváros polgármestere, a gála fővédnöke, Barta Endre humán alpolgármester, valamint Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda intézményigazgatója mondott köszöntőbeszédet.

A dunaföldvári Löfan Mazsorettcsoport több produkcióban is bemutatta, miért sorakozik a sok magyar bajnoki címük
Fotók: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A hosszas előkészítő munka eredményeként rendkívül sokszínűre sikerült a telt ház előtt bemutatott gálaműsor. A kínálatban ovis ritmuszenekar, a Gárdonyi Géza Általános skola balett tagozatos diákjainak professzionális táncműsorai, egy dajka néni latin tánca, Merényi Ákos énekbetétje, az óvónők görög tánca, Simon Boldizsár székely meséje, Jámbor Benedek jazzéneke, hip-hop táncok, a dunaföldvári Löfan mazsorettcsoport műsora, Gebei Dávid és Gellért szavalata, Pálinkás Eszter és Burkovics Márton komolyzenei duója, Gebei Gellért musical betétje, a Quintia zenekar műsora, az óvónők ír tánca, végezetül pedig Klép Tamás és a Dunaújvárosi Óvoda kórusának közös zenés összeállítása egyaránt szerepelt.

A rajzpályázat nyertesei ajándékcsomagot kaptak

A gyors összesítés alapján 1,4 millió forint gyűlt össze a belépők, támogató jegyek árából és az adományokból. A polgármester is százezer forinttal támogatta a rendezvényt.

A Gárdonyi iskola balett tagozatosai egy vadonatúj darabbal álltak ki

A Dunaújvárosi Óvoda jótékonysági gálájára az óvodák között gyermekrajzversenyt is hirdetett az óvoda vezetősége. A legszebb, legszínesebb gyermekrajzok kerültek fel a gálát hirdető plakátokra, valamint a belépő és támogató jegyekre. A rajzok közül a zsűri hatot választott ki, készítőiknek ajándékcsomaggal kedveskedtek. A díjakat Hertzné Jankovics Gabriella, a Dunaújvárosi Óvoda szakmai vezetője, illetve Fülöp Mária, a Dunaújvárosi Óvoda humán vezetője adta át. A díjazottak Barkóczi Amira, Fekete Zoé Nikoletta, Vágó Dominik József, Pinczés Nikolett, Rumpler Martin és Alpek Vince voltak.

Klép Tamást a Dunaújvárosi Óvoda kórusa kísérte a musical dalokban

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában