Városháza tér

2019.05.02. 07:00

Május elsejei hangulat

Bár az alsó Duna- part néhány sétálót és madárlesnél sütögetőt leszámítva kifejezetten csendes volt május elsején, de ez nem azt jelenti, hogy buli nélkül maradt a város apraja- nagyja!

Pekarek János

Mindössze annyi történt, hogy a buli a viszonylag nehezen megközelíthető folyópartról felköltözött a város központjába, a Városháza térre, felnőttnek, gyereknek egyaránt!

Fotók: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

A jó hangulatról már az első májusi nap előtti estén igyekeztek gondoskodni a szervezők, amikor egy táncbemutatót (My Way Dance School), két koncertet is beiktattak a műsorba: Mocskos Márka és Caramel – meg is telt a tér teljesen. S a másnapra sem lehetett panasz, hiszen minden korosztály megtalálta a maga elfoglaltságát, a gyermekektől kezdve: játszóház, ügyességi és logikai játékok, hajfonás, körhinta, járműszimulátorok, henna- és arcfestés délelőttől kezdve, de a szülőknek sem kellett unatkozniuk, mivel a színpadi produkciók előtt és alatt kisebb kirakodóvásár működött a téren. A Mesélő Bőrönd Társulat színpadi előadásától kezdve a Mezőfalvi Német Nemzetiségi Néptáncegyüttes műsoráig, a My Way Dance School újabb bemutatójától a Spartan Cheerleaders fellépéséig jó produkciókkal telt az idő az esti utcabálig, amelyen a TataMinek után a Tom Stormy trió Petrovna formáció gondoskodott a hangulatról. Erre a hónapkezdetre sem lehet panasz, bizonyítják képeink!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában