élménytelevíziózás

2021.03.14. 14:15

Magyarországon egyedülálló műsor érkezik a köztévére

Napokon belül elindulhat a különleges látványvilágot ígérő időjárás-jelentés.

Budapest, 2014. december 19. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai, Kunigunda utcai székháza és gyártóbázisa A épületének bejárata. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA / MTI 

Fotó: Zih Zsolt

Az MTVA szerződései között fedezte fel a Médiapiac, hogy a közmédia új meteorológiai műsort tervez képernyőre tűzni. Úgy tudják, nem egyetlen műsorról van szó, hanem a közmédia valamennyi csatornáját érinti a változás: megújul az időjárás-jelentés – írja a Médiapiac szakportál.

Az oldal forrásai elárulták, hogy

az időjárás-jelentés továbbra is az Országos Meteorológiai Szolgálattal együttműködésben készül, de Magyarországon egyedülálló látványvilágra számíthatnak a nézők.

Ha például a meteorológus árvízről tudósít, a stúdiót pillanatok alatt hömpölygő víz tölti meg – legalábbis látszólag –, ugyanígy ha egy sportesemény közben várható időjárás kerül szóba, másodpercek alatt felépül a meteorológus körül a helyszín, így még könnyebben vizualizálható lesz az élmény.

A Médiapiac megkereste az MTVA-t is a műsor kapcsán, cikkük megjelenéséig azonban nem reagáltak. A Médiapiac ugyanakkor úgy tudja, hogy a műsor már a napokban elindul.

Borítókép: az MTVA óbudai székháza és gyártóbázisa / Zih Zsolt / MTVA / MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!