Fél éven belül

2018.09.13. 11:23

Kétszer is megütötte a főnyereményt az afrikai bevándorló

A nyugat-afrikai fiatal férfi áprilisban 1,5, augusztusban pedig további 2 millió kanadai dollárt, vagyis átszámítva összesen 753 millió forintot nyert egy nyugat-kanadai kaparós sorsjegyen.

This September 9, 2018, image courtesy of the Western Canada Lottery Corporation shows lottery winner Mehlig Mehlig, 28, who has been living in Canada for two years immigrating from Africa. Mehlig has become a multi-millionaire by winning the jackpot scratch game twice in just five months. In April 2018, he bought a ticket and won 1.5 million dollars (1 million euros). In August, luck smiled again, he scratched a ticket and won two million dollars (1.3 million euros). / AFP PHOTO / Western Canada Lottery Corporation / HO / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / Western Canada Lottery Corporation" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: AFP PHOTO

A Winnipegben élő 28 éves Mehlig Mehlig két éve érkezett Kanadába egy meg nem nevezett nyugat-afrikai országból. Első nyereményéből házat vásárolt a családjának, a másodikból – mint mondta – meg akarja alapozni a jövőjét, javítani szeretné az angolját, kitanulna valamilyen szakmát, üzletet vásárolna.

A Nyugat-Kanadai Lottótársaság (WCLC) szerint az első nyereményre 1 a 900 ezerhez volt az esélye, a másodikra 1 az 1,3 millióhoz, annak az esélyét pedig, hogy öt hónapon belül kétszer is megüsse a főnyereményt, „ki sem lehet számolni”.

A társaság ezért alaposan ellenőrizte a nyertes sorsjegyeket, de mindent rendben találtak.

Borítókép: A Nyugat-Kanadai Lottótársaság által közreadott képen Mehlig Mehlig látható

Fotó: AFP / Western Canada Lottery Corporation

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!