Járvány

2020.12.08. 15:30

Karácsonyi lemezt kapott minden magyarországi mentőállomás (videó)

Nagyrabecsülése és köszönete jeléül a Zeneszöveg.hu munkatársai az Országos Mentőszolgálat mind a 255 állomásának ünnepi nagylemezt ajándékozott karácsonyi ajándékként. A CD-ket Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője vette át.

A lemezeket a Zeneszöveg.hu részéről Csipai Roland ügyvezető igazgató és Koczka Bori operatív vezető adta át az Országos Mentőszolgálton.

„Hallgassák a CD-t a riasztások közötti rövidke pihenő alatt vagy kávézás közben olyan szeretettel, amilyennel mi készítettük, és adjuk Önöknek. Bízunk benne, hogy az ismerős dallamok egy kis kikapcsolódást jelentenek, és kellemes perceket szereznek majd az általában megszokottnál is sokkal megterhelőbb szolgálatot teljesítő munkatársak számára az idei adventi időszakban” – fogalmazott az átadáskor Koczka Bori.

„Hálásak vagyunk a segítségért, sokat jelent számunkra minden gesztus, ami hozzájárul ahhoz, hogy minden nap újult erővel folytassuk a munkánkat. A felajánlott lemezek egy kis kikapcsolódást nyújthatnak a mentődolgozóknak ebben a nehéz időszakban”

- mondta Győrfi Pál, az Országos mentőszolgálat szóvivője.

A lemez a napokban jelent meg a Zeneszöveg.hu gondozásában Karácsony címmel. Az albumon a legkedveltebb, tradicionális karácsonyi dalokat swing stílusban újraértelmezte az OliverFromEarth, vagyis Patocska Olivér énekes-dalszerző és állandó zenésztársa, Barabás Dávid. Az olyan jól ismert dalokat, mint a Mennyből az angyal, a Kiskarácsony, nagykarácsony és a Csendes éj Kovács Gyopár színésznő énekli a lemezen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!