Kisapostag/Baracs

2019.07.01. 11:00

Hamarosan felszállás – családi nap lesz a repülőtéren

Július 6-án, szombaton 10 órától a Kisapostag melletti repülőtéren rendezik a hagyományos családi repülő napot, melyre ezúttal is nagy szeretettel várják a szervezők az érdeklődőket.

Horváth László

Az idén a tavalyitól eltérően nem lesz parkolódíj, és a rendezvényre való belépés megmaradt ingyenesnek. Tehát nem lehet anyagi akadálya, hogy egy kellemes és nagyszerű családi napot tölthessenek el a repülés és a hozzá kapcsolódó programok szerelmesei.

Már pedig látni és kipróbálni való lesz bőven, ahogy a plakáton olvasható.

Természetesen a hangsúly most is a légi eseményeken lesz, így légibemutató, sétarepülés, drónreptetés és még sok egyéb szórakozási lehetőség fogadja majd a látogatókat. Az égi produkciók mellett részt vehetünk földi programokon is, hiszen offroad- és rallybemutató oldtimer kiállítás, különböző kulturális színpadi produkciók várják a kilátogatókat.

Az Amatőr Rally Sportegyesület idén már 3. alkalommal szervezi meg a 7. Baracs-Kisapostag Repülőnap keretében a jótékonysági élményautóztatását! A soron következő rendezvényünk bevételét a dunaújvárosi mentőállomás támogatására ajánljuk fel. A befolyt összegből betegek vizsgálatához és megfigyeléséhez szükséges műszereket szereznek be.

Az előző évekhez hasonlóan most is rally autók navigátor ülésébe lehet jegyet váltani, illetve ÚJDONSÁG lesz, hogy egy külön erre a célra kialakított pályán lehetőség van terepautózásra Off-Road autók anyósülésében! Vagyis az idei rendezvényen két, külön egymástól elválasztott pályán zajlik majd a rally és Off-road autóztatás!

Tavalyi galéria a repülőnapról

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában