Járvány

2021.05.28. 18:44

Gyermeknapon szabad a zene és a tánc (videó)

A gyermeknapi rendezvényeken a védettségi igazolvánnyal rendelkező szülők, felnőttek és a velük lévő 18 év alatti gyerekek, fiatalok vehetnek részt – mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Budapest, 2017. május 28. Gyermeknapi műsor a Családi Fesztivál rendezvényen Budapesten az Andrássy úti nagyszínpadon 2017. május 28-án. MTI Fotó: Kovács Attila

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

A május 30-i gyermeknapi zenés-táncos rendezvényeken a védettségi igazolvánnyal rendelkező szülők, felnőttek és a velük lévő 18 év alatti gyerekek, fiatalok vehetnek részt – mondta a kormányszóvivő csütörtökön a Facebook-oldalára feltett videóban.

Szentkirályi Alexandra hangsúlyozta, hogy az elmúlt másfél év nemcsak a felnőtteknek, hanem a gyermekeknek is megpróbáltatást jelentett, hiszen távol voltak a barátaiktól, elmaradtak a közös játékok, a szülinapok, a programok.

Ugyanakkor a több mint 5 millió beadott oltásnak köszönhetően sok mindenben visszatérhet az élet a normális kerékvágásba – fűzte hozzá a kormányszóvivő.

Borítókép: Gyermeknapi műsor a Családi Fesztivál rendezvényen Budapesten az Andrássy úti nagyszínpadon 2017. május 28-án.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!