szponzorált tartalom

2020.10.05. 13:38

Garzonlakás kínálat Budapesten

A garzonlakásokról nagyjából mindenkinek a kedvező vételáron kívül, egy nagyon pici, de annál nagyobb ötletekkel teli lakás jut az eszébe.

Valójában az egy szobás lakások alap köve a kreativitás és a leleményesség. Bármelyik kis alapterületű lakásból megfelelő ismeretekkel és kézügyességgel nagyon jó helykihasználást eredményezhetünk. Sok utánajárást követően néhány tipp, ha egy szobás budapesti lakásban gondolkoznál. Az ilyen típusú ingatlanoknál egy jól megválasztott edény elnyelő konyhabútor, felcsukható ágy, beépített ruhásszekrény aranyat ér. Egyik konyhából sem tudjuk ki spórolni a szükséges alap berendezéseket, de egy jól megválasztott konyhaszigettel és szuper bárszékekkel meg spórólhatjuk az ebédlőasztal és székek szükségét. A padlótól a mennyezetig tartó polcrendszer akár térelválasztóként is funkcionálhat, míg a szintén falra szerelt televízióval is sok helyet nyerhetünk. Némi gondolkodást igényelnek a garzonlakások, de a végeredmény biztosan egy hangulatos, barátságos kuckó lesz.

A legtöbb új építésű lakóparkban kínálnak egy szobás budapesti lakásokat, nagyon kedvező vételárral és nagyon jó elrendezésekkel. Az ujotthon.hu segítségével kiválasztottunk pár szemrevaló budapesti lakást, melyekhez az előbb említett kis kreativitás lesz csak szükséges.

A Gama Residence lakópark, a kilencedik kerületben, Ferencvárosban található. A lakópark csendes mellékutcában épül, így többnyire zajmentesen élhetjük majd mozgalmas mindennapjainkat. Az egyetemek közelsége miatt a lakópark egy szobás budapesti lakásait ajánljuk egyetemistáknak, míg a nagyobb alapterületű több szobával rendelkező budapesti lakások akár egy nagyobb család számára is kényelmes otthon lehet. Már csak három darab eladó lakást találtunk az ujotthon.hu oldalán. Terasz nélküli garzonlakás a legolcsóbb, míg a huszonnégy négyzetméteres terasszal rendelkező budapesti lakás egyértelműen a legdrágább a lakópark egy szobás kínálatában.

River Passage szintén a kilencedik kerületben épül. 2021. második negyedévében kerül átadásra a 124 budapesti lakásos, 9 emeletes társasház. A kínálatában természetesen itt is találtunk egy szobás garzonlakásokat. A legolcsóbb lakás 35.800.000 millió forint, melyhez egy hangulatos öt négyzetméteres erkély is tartozik. A legnagyobb alapterületű egy szobás harminckilenc négyzetméteres. A lakások legtöbbje napgazdag tájolással készül így ezen budapesti lakások egész nap fényben úsznak.

Arsenal Sarokházban már csak egy darab elérhető egy szobás budapesti lakás van. Így érdemes lecsapni rá minél előbb. A negyvenkét négyzetméteres lakás már a nagyobb alapterületű garzonlakások csoportjába tartozik. A negyedik kerületben található budapesti lakás a negyedik emeleten található, és apró erkély is tartozik hozzá. A lakópark még ez év végén elkészül.

Az urbanista stílusú Harmony Terrace lakáskínálata széles. Számodra első, második vagy harmadik emeleti garzonlakás a szimpatikus? Harminc, harmincegy vagy harmincnégy négyzetméteres legyen? Erkélyes, balkonos lakásban gondolkozol? A 13. kerület frekventált részén található lakópark 7 szintjén 98 darab lakás kerül megépítésre. Ebből még három darab egy szobás lakás várja új lakóját!

További garzonkínálat érhető el az ujotthon.hu oldalán, de nagyobb alapterületű két, három, négy, de akár öt szobás budapesti lakásokat is tallózhatunk az előbb említett ujotthon.hu segítségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!