Járvány

2020.05.23. 12:54

Elindult a jelentkezési dömping a táborokra

Elindult a jelentkezési dömping a táboroztatásban, miután Novák Katalin államtitkár szerdán bejelentette, hogy június közepétől lehet ottalvós táborokat tartani – mondta a taborfigyelo.hu ügyvezetője.

Sátoraljaújhely, 2019. augusztus 5. Táborozók a Rákóczi Szövetség 2019-es II. Összmagyar Középiskolás Táborában Sátoraljaújhelyen 2019. augusztus 5-én. MTI/Vajda János

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

Tóth Béla az M1-en hozzátette:

hihetetlen roham indult és azóta is megállás nélkül érkeznek a jelentkezések.

A táborhelyek nagyon gyorsan telítődnek, így a szülőknek ajánlott minél hamarabb a táborválasztás témájával foglalkozni – hangsúlyozta.

Hozzátette,

a taborfigyelo.hu oldalon nyolcszáz turnus közül lehet választani, de a legjobb ár-érték arányú táborok helyei nagyon gyorsan betelnek.

A táborszervezők pontosan tudják és betartják a koronavírus-helyzet okozta egészségügyi előírásokat – mondta az ügyvezető, megjegyezve, hogy ehhez szülőként olyan tábort kell választani, ahol a szervező jogi személynek minősül, hiszen az előírások miatt csak a jogi személyek vonhatók felelősségre.

Borítókép: Táborozók a Rákóczi Szövetség 2019-es II. Összmagyar Középiskolás Táborában Sátoraljaújhelyen 2019. augusztus 5-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!