A Rockmaraton első párja

2019.07.12. 07:00

Életük nagy napját a szigeten élhették át

Balla Tibor

20190710 Dunaújváros Rock Maraton Szalki-szigeten a Rockmaraton csütörtöki, harmadik napján házasságkötés Fotón: Cserna Gábor polgármeset, Vorák Zseraldina Ágnes Vorák László Ferenc és Székely Erika anyakönyvvezető, Fotó: Zsedrovits Enikő Dunaújvárosi Hírlap

A Rockmaraton fesztiválon már többször tartottak esküvőt, igaz, eddig csak „játszásiból”. Tegnap egy új hagyományt teremtettek, ugyanis Cserna Gábor polgármester és Székely Erika anyakönyvvezető hivatalosan összeadta a fesztivál első házaspárját, Dvorák László Ferencet és Molnár Zseraldina Ágnest, akik tegnap dél óta házaspárként élik tovább életüket. Dvorák László Ferenc és Dvorák Zseraldina Ágnes Budapestről érkezett a Rockmaraton fesztiválra, hogy életük legemlékezetesebb eseményét itt élhessék át. Nem kezdő maratonisták, már a Malomvölgybe is ellátogattak, és minden évben valamennyi időt szánnak rá, hogy a fesztiválon töltsék.

Cserna Gábor polgármester, Dvorák László Ferenc és Dvorák Zseraldina Ágnes, valamint Székely Erika anyakönyvvezető
Fotó: Zsedrovits Enikő Dunaújvárosi Hírlap

A szertartás a hagyományoknak megfelelően zajlott le, azzal a különbséggel, hogy a menyasszony nem öltözött fehérbe, és az anyakönyvvezető is fekete bakancsot húzott, hogy stílszerű legyen. A fiatalok Cserna Gábor kérdésére határozott igennel válaszoltak, és elcsattant az első házastársi csók is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában