tanár-diák közösen készít

2019.05.16. 10:00

Együtt egymásért kiállítással, focival a Gárdonyiban

A dunaújvárosi Gárdonyi Géza Általános Iskolában nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy tanulás után egy kicsit kiengedhessék a gőzt a gyermekek és az őket tanító, nevelő pedagógusok is.

Balla Tibor

Fotó: GI

Az iskola vezetői és a tantestület azt szeretné, ha betekintést nyerhetne a külvilág is a közös munkájukba, amit tanár-diák közösen készít, alkot, illetve, amit otthon, saját alkotó kedvéből, lelkéből kialakul, elkészít.

Mindezek kapcsán egy kiállításra invitálják a nézőket, arra kérik őket, jöjjenek és tekintsék meg diákjaik és pedagógusaik, dolgozóik munkáit, amelyeket ez alkalommal meg is lehet vásárolni.

A befolyó összeggel a Dunaújvárosi Gárdonyis Tanulókért Alapítványt, nebulóikat támogathatják a segíteni szándékozók.

Persze nem „csak” egy egyszerű tárlattal várják a látogatókat, egy kis műsorral is szeretnék még megajándékozni őket a megnyitón, ahol diákjaik táncolnak, énekelnek, verset mondanak. Utána Napfény Kupa elnevezéssel közös sportolásra invitálják a családokat, ahol együtt focizhat majd apa, anya és gyermekük.

A program 2019. május 30-án, csütörtökön 15.30-kor kezdődik a Gárdonyi iskola aulájában, a Napfény Kupát pedig az iskola tornatermében rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában