Új sorozatot indít az M2

2019.11.12. 20:13

Csodabogarak lepik el a gyerekcsatornát

Apolló, a csupa szív tücsök és barátai kalandjait november 25-től láthatják majd a nézők.

Forrás: MTVA

Új animációs filmsorozat, az Apolló és a csodabogarak érkezik az M2 Gyerekcsatornára november 25-én.

Az Antoon Krings nagy sikerű könyvén (eredeti címén Drôles de Petites Bêtes) alapuló sorozat bájos bogarai egy varázslatos kertben élnek, ahol az élet sohasem unalmas.

A hol vidám, hol szomorkás, hol kedves, olykor mérges bogaraknak mindig van megoldandó problémájuk. Ám csetléseik, botlásaik közben is szerethetőek. Hozzájuk csatlakozik Apolló, a csupa szív kis tücsök, aki hamar megtalálja a kert apró lakóinak szívéhez vezető utat, a gondjaikra a megoldást, a bánatukra a gyógyírt.

Segít, amikor szükség van rá. A varázslatos kert kis lakói lassan mind hozzá fordulnak segítségért: Wendy, a látszólag gonosz és utálatos darázs, Larry, a kis tetű vagy éppen Inkognitó, a kártevő. Apolló pedig a maga hatalmas szívével, csavaros eszével, finom modorával és nyugodt hozzáállásával bebizonyítja, hogy helye van a sok-sok csodabogár között.

Apolló és a csodabogarak hamarosan az M2 műsorán
Fotó: MTVA

A legkisebbeket nemcsak a csodálatos kert és a benne élő bogárkák, hanem a kedves énekek, fülbemászó dallamok is elvarázsolják, és bizony minden történet azt igazolja, hogy a legtöbb dologra van megoldás – csak hozzáállás kérdése.

A francia sorozat csodabogarai életébe hétköznaponként 19.25-től kukkanthatnak be kicsik és nagyok a reklámmentes M2 Gyerekcsatornán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!